Що,ме финтираш...ле найш,че сум прост...пръста ми се разрани...очите ми изтекоха...
Мъ,"хармоничен трейд"....не видох...сваляй машинисто,ако и той е у играта....жъ го почвам...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дубру Ютруу......
Днеска жъ лашка.....мъ яко......
НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ВАС........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Елементарно е Уотсън.....
За да се научиш да играеш "ръченица"....първо се учиш,на "копаница"....
Мъ,пък после какво потене пада..........у вихъра на танца....
аде пешаци....бутайте танка....да тръгваме след половин един час.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Добро утро!
Как сте? пак на никъде
Плуто го питах нещо при Кабела ...ако може да отиде и да погледне.![]()