Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
напротив , имах отложена от 1,1290 , взе я преди 2 часа пак дълги - писах в темата за еврото , после сел горе преди час като затвори 30 ,минутката в 20,30Пазара май не е в унисон с тебе днес .................................................. ...................
но исках да видя още един сел за 1,12 ....по интересно щеше да е
текущо имам дълго от 1,13587 - какво да го правя ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм разбрал явно. Евалата. Текущата дълга , квоото сам си решиш...Аз бих затворил днес преди клоуза.напротив , имах отложена от 1,1290 , взе я преди 2 часа пак дълги - писах в темата за еврото , после сел горе преди час като затвори 30 ,минутката в 20,30
но исках да видя още един сел за 1,12 ....по интересно щеше да е
текущо имам дълго от 1,13587 - какво да го правя ?
noreason (20-02-2015)