инстата точно от такъв треидинг ги е шубе и затва клаузите са
пуснали и вече даже маркет ордерите на спокоен пазар режат ...
дет са чудехме с дани какви скирптове няма да засичат ,те направо маркет ордерите режат наште хора ...![]()
инстата точно от такъв треидинг ги е шубе и затва клаузите са
пуснали и вече даже маркет ордерите на спокоен пазар режат ...
дет са чудехме с дани какви скирптове няма да засичат ,те направо маркет ордерите режат наште хора ...![]()
Последна редакция от stts : 16-03-2015 на 14:03
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
поне е образователно
пробваш все нови и нови стратегии, докато се нагодиш към клаузите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е тя бонусната програма си е добра ,в това спор няма ....
ма ко ше търгуваш , по добре на свобода ...
миналата седмица са фащам на исиена ,пускам сделка и гледам часовника по навик да я засека пет минути да не я отрежат ...![]()
ха ха аз и аз съм се фащал , че си засичам сделките да са над 5 минути
на позиции дето не са в инстата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ам с техните глупости ...сега от довечера 2 30 австралииците и японците до четвъртъка само фундамент има ...
как да не вкараш сделка дето да не взлезе около новините ,то само тогава движи ...![]()
вадиш кристалната сфера и като станат едночасовите барове по 5 пипса тогава отваряш позиция
после чакаш докато пак станат такива баровете и затваряш,
ако сферата не лъже разликата трябва да е в твой плюс![]()
ам те малко като с твоите пипсове на ден .....
по добре да казват само в кои часове да пускаме ордери ,иначе са подразбира че са броят отрязани ....
сега има три дена фундамент много важен никои да не търгува ....![]()
ааа търгувай пак ама внимавай кога отваряш и кога затваряш позициите
сложи и един хронометър на деск топа![]()
а не ми са занимава да са нервирам излишно ...
пускам ги по дневната некви квито ми са сторят по посоката и квото стане ....
то е добра идея така да правиш
само да не е в рейндж да влезе , че ще зацикли