Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А разказвала ли ти е колко народ за какви неща са получавали държавна издръжка за инвалидност...Ченето ми падаше, когато ми е разказвала за кви глупости са вземали добавки над заплатите...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
И сега какво ослушват се като Обрани Евреи .............
Не искат да си плащат сметката !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
че в Япония какво беше до преди кризата ?А разказвала ли ти е колко народ за какви неща са получавали държавна издръжка за инвалидност...
показваха ги само за да им взимат пенсиите а те отдавана били умрели , държавата с най- много дълголетници ....да ама не![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те щото са вземали такива пари за щяло и нещяло затова им е трудно сега
гръцкото правителство отрича слуховете за нови избори... аз даже не знаех, че е имало такива слухове..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И други има, че фин мин вече задминавал по популярност Ципрас и двамата щели да слагат вратовръзки
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Какво ще се случи, ако Гърция напусне еврозоната?
Защо такава увереност? Защото никой не може да изчисли точно какви ще са последствията от евентуалното излизане на Гърция от еврозоната, като те ще засегнат всички членки на паричния съюз. Освен това досега не е имало подобен прецедент.
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Kakvo-shte-se-...id-134996.html
... първия слух кът, че ли ми се струва по-достоверен..
а от статията по напред ми хареса това:
В момента Гърция на практика иска следното: еврозоната изцяло да финансира държавния бюджет на страната, при това за неопределено време. Просто така, без никакви условия, без никакви гаранции и без никакъв ангажимент да се върнат парите.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Novak (17-02-2015)
Какво ще се случи ли - земята ще продължи да се върти и едни пари ще сменят едни джобове
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark