много добри за скъсяване ми се виждат тези нива ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,
много добри за скъсяване ми се виждат тези нива ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
140![]()
.................................................. ................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
143.37
Resistance:137.64, 139.95, 142.27
Support: 133.81, 132.04, 129.17
[IMG]https://media.daily**.com/illustrations/2015/02/17/dailyclassics_eur-jpy_body_Picture_9.png[/IMG]
Eli2356 (17-02-2015)
Maлиии, бойни инструкции?бива, бива.... ма не може ли да си постигне уважение и без бой, някак много не ми допада идеята да бия някой, та да ме уважава; предполагам ще има обратен ефект като при мен...
Мойте дълги от миналата седмица най-после взеха да си дават урожая. Допълнително използвах спада да пусна още една дълга днес, с 5 пипа по-ниско от Пенман, но някак не ми се струва от самото дъно както и да го гледам, даже на всички фреймове не ми се струва.![]()
Като цел минимум нагоре иначе мисля че ще е 136,80/137. Поне така аз си мисля де, от миналата седмица.
[IMG]https://charts.mql5.com/7/37/eurjpy-m15-**-central-clearing.png[/IMG]
Последна редакция от Eli2356 : 17-02-2015 на 21:15
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356 Моите също вече са на печалба а някои и затворени обаче днес си взех малко сребро което ми обърка всичко и за сега няма да тегля.
п.п. Боя е възпитателно средство при хора дето не разбират от дума! Преди няколко дни докато възпитавах един си спуках една от фалангите на показалеца /тоя имаше много твърда глава/ но ще го възпитавам още.
Сега го погледнах среброто, то много се изсулило наистина днес... Добре де, стопове не ползваш ли? Не ме гледай мен тук с тия дълги от миналата седмица - малко изпуснах положението тук, понеже на косъм не си взе лимита първата дълга и реших да я оставя. То пък взе че много се разходи надолу много повече от предполагаемото.... междувременно пуснах и още 2 дълги, които бая на минус излязоха по едно време - не беше редно да допускам това и напоследък не допускам такива изпълнения, тук малко изключение имаше.Eli2356 Моите също вече са на печалба а някои и затворени обаче днес си взех малко сребро което ми обърка всичко и за сега няма да тегля.
п.п. Боя е възпитателно средство при хора дето не разбират от дума! Преди няколко дни докато възпитавах един си спуках една от фалангите на показалеца /тоя имаше много твърда глава/ но ще го възпитавам още.
Уау....![]()
Зависи от индивидуалния случай все пак. Аз говорех за по-нормални ситуации, където се чуват думите.
Последна редакция от Eli2356 : 17-02-2015 на 22:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И аз не очаквах да се разхожда толкова. Моите дълги са още от 12.02 после си направих още 2 малки добавки поиграх си малко и с долар йена. Йените добре се отчитат както сама виждаш но живота никога не е съвършенСега го погледнах среброто, то много се изсулило наистина днес... Добре де, стопове не ползваш ли? Не ме гледай мен тук с тия дълги от миналата седмица - малко изпуснах положението тук, понеже на косъм не си взе лимита първата дълга и реших да я оставя. То пък взе че много се разходи надолу много повече от предполагаемото.... междувременно пуснах и още 2 дълги, които бая на минус излязоха по едно време - не беше редно да допускам това и напоследък не допускам такива изпълнения, тук малко изключение имаше.
Уау....![]()
Зависи от индивидуалния случай все пак. Аз говорех за по-нормални ситуации, където се чуват думите.
среброто малко замазва красивата картина
Ще си държа дългите защото още не сме стигнали зоната 137 а и при този устрем може до 140 да се разходим![]()
penman (17-02-2015)
Все пак внимавайте с дългите, защото края на февруари винаги имаше някакви катаклизми при японците, доколкото помня? Успех!![]()
pablo (17-02-2015)
Мойта първоначална дълга беше с цел жълтия мувинг (SMA 480) на 136,90 , още повече че там се преплита и с още един, който явно бива уважаван от графиката на Н1 (WMA48). Обаче много малко не му достигна за моя изненада. Сега като гледам защо пък да не стигне и до фибо 38,2 (61,8 - кой както предпочита) на последния спад? На 137,60.
[IMG]https://charts.mql5.com/7/38/eurjpy-d1-**-central-clearing-2.png[/IMG]
Отчитат се - особено ако си в правилната посока - без проблем се отчитат.
----------
Докато дойде края на февруари тамън ще имат възможността да я накупят евтино - от 137 (,60).
... Я, сега забелязах че и в поста на Prodi, 137,63 е дадена като първа съпротива нагоре.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 17-02-2015 на 22:46