Смятала е девойката в своя ползаТам по морето с страшно - това лято със жена ми сядаме да пием кафе в едно заведение (сутрин) при което сметката ни е 5.40 лв. давам и 20 лв. след малко мацето се връща и оставя сметката с рестото и ми казва мерси и си отива - отварям и вътре 12 лв.Наглост яко, и то за сметка от 5 лв.
,
сложила си е 50% сервиз![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
infesta (14-02-2015)
Да ти кажа имах и такава идея по едно времеВсе пак тези мобилни оператори май наистина това заслужават - не знам дали някой се е опитвал да разваля договор с някой от тях за да види в какво приключение се вкарваш , то са молби, убеждавания за "уникална оферта" ...мрън - мрън...
----------
Лошо няма в сервиза, но чак 50 % ми се вижда множко - както и да е , повече там не пих кафе и то само защото това е много тъпо изпросен бакшиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
fxg (14-02-2015)
Имах такъв случай,
голям зор беше преди няколко години докато се откажа от домашния телефон .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
по-рано тъй бяха нагласили договорите, че у съда още на първото гледане падатдаже спряха да ги пращат у съда ами почнаха на едни агенции да ги продават неплатените
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мобилните са уникално нагли и много лошо мамят пенсионерите.Да ти кажа имах и такава идея по едно времеВсе пак тези мобилни оператори май наистина това заслужават - не знам дали някой се е опитвал да разваля договор с някой от тях за да види в какво приключение се вкарваш , то са молби, убеждавания за "уникална оферта" ...мрън - мрън...
----------
Лошо няма в сервиза, но чак 50 % ми се вижда множко - както и да е , повече там не пих кафе и то само защото това е много тъпо изпросен бакшиш
С мобилните е още по-трудноНай-лесния начин е да се прехвърлиш, отиваш в новия си оператор и пускаш заявление и това е всичко, онези старите няма и да разберат кога си се махнал
![]()
Имат едни предложения за сключване на нови договори с някой телефон подарък или повече минути
и почти всеки път като плащам сметки присъствам на някоя разправия как са подлъгали някого .
Така на баба ми и бяха преподписали договора по телефонаПиталия я искате ли еди какво си и тя отговорила ДА, и айде с нови 2 години
След подадена жалба отпадна де, но си беше ходене и разправии - така може всеки да те нахендри както си реши
Може и заем да отпуснат на някой по телефона
![]()
Яз па много се чудя сега дали да мина към некой оператор на договор. Като си помисля че има срок в годините и ми настръхва косата!!
Скоро слушах по радиото че това с преподписване по телефона било вече отменено и не може да се прави.Така на баба ми и бяха преподписали договора по телефонаПиталия я искате ли еди какво си и тя отговорила ДА, и айде с нови 2 години
След подадена жалба отпадна де, но си беше ходене и разправии - така може всеки да те нахендри както си реши
Може и заем да отпуснат на някой по телефона