Аз имам 3 дълги на евройена и се надявам те да комепенсират липсата ми тук. Може и да има още известно покачване тук, надявам се - иначе няма да ми излезат дългите на йената.а там съм сигурна, че трябва да качва.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еврото доста се е покачило. Другата седмица дали, ще видим 1.14/1.15 ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега,pablo,немога да дам пример себе си макар,че доста познавам (не е етично).....,ти си направил почти 17000 мнения в този форум и ако досега не си се ориентирал,кой дава верни прогнози.....,едвали всички участват за едните $ 0.30 на пост.....,пример ще ти дам за REDA,но него не го следя,защото проглуши няколко форума с неговото " ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!! " и "Ела здравей ЕДИНИЧНО 1,11111111111111111 " и такива подобни.....,но познава.....,та огледай се.....,ослушай се.....,във форума има доста стойностни мнения.....,а няма да е зле да прочетеш труда на някой и друг автор по Технически Анализ.....
Пожелавам ти успех.....
Каква другата седмица, дългите ми цяла седмица прашясваха, не ми се чака повече, да си дават таргетите и да затварям сергията
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Знаеш ли, че в този форум никои не може да ми се похвали с по голям профит от моя??? Знаеш ли колко ми е профита от началото на месеца-годината. Аз да не съм луд и да слушам хора с по лоши резултати от моя???Колега,pablo,немога да дам пример себе си макар,че доста познавам (не е етично).....,ти си направил почти 17000 мнения в този форум и ако досега не си се ориентирал,кой дава верни прогнози.....,едвали всички участват за едните $ 0.30 на пост.....,пример ще ти дам за REDA,но него не го следя,защото проглуши няколко форума с неговото " ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!! " и "Ела здравей ЕДИНИЧНО 1,11111111111111111 " и такива подобни.....,но познава.....,та огледай се.....,ослушай се.....,във форума има доста стойностни мнения.....,а няма да е зле да прочетеш труда на някой и друг автор по Технически Анализ.....
Пожелавам ти успех.....
така значи на графиката се вижда още от вчера че двойката е във възход на по малките Т.ф. ...... може да видиш как са се образували вълни ако свържиш знаците .... вижда се как прави много ясни корекции в които може да се включваш с дълги сделки отбелязал съм със стрелки нагоре .....
Може и да не ме разбереш какво искам да ти кажа, но всеки търгува по различен начин .....та искам да ти кажа че на графиката се вижда МНОГО ясно в каква посока се движи двойката (взависимост от времевите периоди) .... както виждаш последната подкрепа която съм отбелязал е около 1.13230 ....... докато не я преодолее сме нагоре ....(но тя със времето може да се премести и по нагоре ) .... Другото което е за корекция се смята това движение под знаците които съм отбелязал с хиксчета (съответно под върховете които прави )....
Тоя пост се отнася към Пабло , дано да го прочете , към които нямам нищо лично и съм приятелски настроен .....
Тук описвам как търгувам ГРАФИЧНО или си правя сам технически анализ ....без да гледам по разни сайтове съпротиви и подкрепи те се виждат на графиката.... и другото което искам да кажа че въобще не се ръководя от фундамента които го смятам за непълно неясен..... само ми подсказва кога ще има силни движения ......
![]()
driverf1 (12-02-2015)
bobi_cz Не ме раз смивай
Вчера колко пъти те питах а ти мълчеше??? Днес имаме лоши данни за САЩ и долара пада...
Като видя на къде тръгна долара и ми пускаш разни графики що не ми отговори вчера??? Колко изкара имаше ли дълги???
Това,че профита ти е голям,няма лошо.....,затова си тук и участваш активно във форума.....,не се чувствай обиден.....,"Аз да не съм луд и да слушам хора с по лоши резултати от моя???".....,ти ме попита за пример и аз ти дадох такъв.....,не съм ти казвал да слушаш този или онзи.....,всеки си решава сам,а най-добре е когато имаш собствени виждания за пазара и от време на време да сравняваш твоите прогнози с прогнозите на другите колеги.....
Spekulanta (12-02-2015), bobi_cz (12-02-2015)
На пабло дългата евро жана май приближава към кола![]()