Слагай червената точка да не надничат по младите,че ще ги развалим.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а чак до там няма да я докараме , моля те , аз съм възпитано момче , макар на пазара да играяСлагай червената точка да не надничат по младите,че ще ги развалим.ама аз смятам че и ти си такъв
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За теб няма бой даже и да ми просиш - добра и сговорчива душичка си - също като мен - malivatha66 правилно ти казва, може да му вярваш.Мисълта ми беше че на тоя свят има мъже, които напълно си заслужават женски бой.... с жартиери, без - все тая...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ето ти графика и предполагам, че ще ти стане по-ясно...айде лекаа ти по фибо ли работиш ? то добре , но това че е на тази стойност още не значи нищо според мен , правя една уговорка , че аз фибо не използвам .
Само ако импулса е много силен и няма как да се определи място за вход , тогава - да .
----------
аз съм спокоен , даже прекалено ..писах и за себе си ..за него нищо не съм писал , но мисля миналата седмица и той ревеше . че ще ходим нагоре , което към момента не е грешно
![]()
noreason (13-02-2015)
айде отивай да си лягаш вече , чу лиЗа теб няма бой даже и да ми просиш - добра и сговорчива душичка си - също като мен - malivatha66 правилно ти казва, може да му вярваш.
ще ми казваш ти на мен, аз какъв съм..срамота ...засрами се
А този за който ми пишеш ,той е опасен с него трябва да се внимава много , както и с онзи дето сега не пише а само четети знаеш за кой иде реч
![]()
Сигурно,щом казваш възпитан съм.Днес какво направи ,гледам катерело е ама и е доста шавало сигурно и доста стопове са ударени на дълги позиции.
Ето как ми четеш мислите - и аз тъкмо се чудех какво още правим тук и ръсим простотии.Ми аз казах Чао преди около половин час... добре де, няма да ти казвам, обаче няма и да се засрамвам - компромисен вариант.
Хм.... това последното не ме касае особено, но все пак ще внимавам - знае ли се - понякога дума дупка прави.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
преди повече от час затворих няколко позиции ..оставих само 8 от 34 ..за дълго бях - рева тук от 2 седмициСигурно,щом казваш възпитан съм.Днес какво направи ,гледам катерело е ама и е доста шавало сигурно и доста стопове са ударени на дълги позиции.
----------
тъй , тъй ..и гледай дупката да не е голяма , че ще видиш после ..Хм.... това последното не ме касае особено, но все пак ще внимавам - знае ли се - понякога дума дупка прави.
лека ВИ колеги![]()
ЕВРИКАААААА.....,много благодаря колега.....,та да си дойдем на думата.....,дневното барче което се приближава към горна граница на Б.Б. (днешното барче) прави такава фигурка,която от многократни наблюдения съм установил,че 90-95 % от случаите трябва да докосне горната граница.....и като се закачи започва да се издига и това движение може да достигне дори и до ЕМА 89 (лилавата линия) ,(който иска може да провери моите наблюдения на 1 минутна графика.....,там също се изпълняват.....).....1. Щракаш с десен бутон на "мишката" върху графиката, която искаш да снимаш. Избираш "Запиши като картинка". Избираш "активната графика (както е), ОК. Автоматично ти се отваря записаната картинка в нета.
2. Пак с десен бутон щракаш върху нея и избираш "Копирай адреса на изображението" (не "копирай изображението").
3. После тук като тръгнеш да пишеш мнението отгоре имаш едни бутони. От тях избираш "Вмъкни снимки" и ти се отваря едно празно поле, във което кликваш пак с десен бутон на "мишката" и от падащото меню избираш "Поставяне" и натискаш "Добре".
Пишеш кво пишеш друго в мнението и го пускаш.
Успех в наблюдението.....
![]()
Последна редакция от driverf1 : 13-02-2015 на 01:05
Eli2356 (13-02-2015)