Щото лафа е тука днес. Затова те мързи да се преместиш![]()
Щото лафа е тука днес. Затова те мързи да се преместиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хубаво постъпваш. Аз това многократно съм си го отчитала като голяма грешка (но малко трудно си го избих от главата, даже още не съм съвсем) - пускам някаква сделка по никое време, съответно стои часове наред почти неподвижна, обаче аз я наблюдавам и й треперя до никое време и накрая си лягам с неохота и свито сърце какво ли ще заваря на другия ден. Това преди като не слагах стопове най-вече де. Напоследък слагам нулеви стопове и съм доста по-спокойна - вярно, че понякога ги удря за малко и заминава в мойта посока, но повечето пъти имат само положителен ефект. И си спя спокойно....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
така е , защото си самотна , а wannabe е твърде далече от теб...разбирам тей треперя до никое време и накрая си лягам с неохота и свито сърце![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми аз като съм тук, къде другаде да е лафа?Шегувам се, разбира се, някой да не ми се върже и да почне да ме преследва из темите.
(пак се шегувам, да подчертая за всеки случай)
Честно казано наистина ме мързи напоследък да премятам темите, как го правят някои нон стоп не ми е ясно.
Айдее, то май стана време да си казваме
----------
Това не знам как да го коментирам.... толкова е тъжно, че каквото и да кажа ще е излишно.... никакви слова и спечелени пипове няма да могат да потушат мъката ми...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ами не го коментирай ...Това не знам как да го кометирам.... толкова е тъжно, че каквото и да кажа ще е излишно.
а това ? по - малко грозно ли е ? ..както и да е , ти си знаешАз пък съм посягала на мъж,![]()
Има и доста новини около еврото и като нищо ще атакува на първо време 1.1530...Утре ще бъде интересн ден, защото почва 1.17 да излзиа на дневна гравика като цел. А за да стигне трябва да имаме поне една лека засилка, за да можем другата седмица да продължим нагоре
Разбира се освен ако не излезе пак нещо изненадващяо и да ми направи прогнозата на пух и прах
Успех на всички
ех да беше толкова лесно , на моменти се чудя и аз на себе си като се анагажирвам с определени числа ...дали е правилно ?Има и доста новини около еврото и като нищо ще атакува на първо време 1.1530...![]()
Няма.
А причината смяташ ли че беше много красива? Едно женско шамарче е символичен жест, почти като милувка се усеща от мъжа, но винаги е в следствие на някакво много грозно изпълнение от страна на мъжа и е краен израз, когато вече думите не работят по никакъв начин.Плюс че беше самоотбрана от моя страна! - това и от закона е защитено.
абе откакто видях онази фигура нощес ...не мога да заспяеми ако напредваш с акаунта е правилно ако лека по лека намалява значи не е нещата са елементарни
----------
как копнея за такива милувки - пак няма да мога да спяА причината смяташ ли че беше много красива? Едно женско шамарче е символичен жест, почти като милувка се усеща от мъжа,)
..е гати ...
)