Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко в тоя свят се върти около парите има ли пари има разбирателство няма ли...........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, понякога си говорим така с надеждата да ни прочете Бат Бойко и да се вслуша в дълбокомислените ни изводи.
Но за щастие не се случва много често, че то за какво да се хабим - бат Бойко бог знае какъв мач си играе сега, а и с тоя нов дълг хич не му е до нас точно сега сигурно...
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2015 на 23:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356 Дъщерята на Генерала , не случайно си в тази тема
знам аз ...Нато...
Миии... то само НАТО и липсата на армия да ни бяха проблема, пак добре. Но имам известен афинитет към армейските въпроси - позна! ... То вече нямаме генерали, поне родствените им наследниците още ни има.
Виж: някакви гмуркачи намерили 6 кг злато на монети в Средиземно море, че и го обявили официално (ако гледаш новините) - значи все пак не всичко на тоя свят се върти около парите и на принципа Колкото повече, толкова повече (добре) - както и трябва да е.
Ти нали щеше да ходиш да спиш? Радвам се да те видя де - още няма да те гоня, Сънчо е чак след 10 минути.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ами аз телевизия на гледам , няма какво да се лъжем или рядко ми се случваМиии... то само НАТО и липсата на армия да ни бяха проблема, пак добре. Но имам известен афинитет към армейските въпроси - позна! ... То вече нямаме генерали, поне родствените им наследниците още ни има.
Виж: някакви гмуркачи намерили 6 кг злато на монети в Средиземно море, че и го обявили официално (ако гледаш новините) - значи все пак не всичко на тоя свят се върти около парите и на принципа Колкото повече, толкова повече (добре) - както и трябва да е.
Ти нали щеше да ходиш да спиш? Радвам се да те видя де - още няма да те гоня, Сънчо е чак след 10 минути.
Този въпрос с парите вече сме го коментирали а призива на Мечо Пух е верен , но не всичко е пари , във форум като този обаче - да !!!!
Ще се махам , но гледам моята любима ( евро - долара ) цял ден по баирите скита , надявам се да реши да слезе тази нощ - за малко![]()
Ми дори само от уважение, че ти е любима, би трябвало да слезе за МАЛКО.ами аз телевизия на гледам , няма какво да се лъжем или рядко ми се случва
Този въпрос с парите вече сме го коментирали а призива на Мечо Пух е верен , но не всичко е пари , във форум като този обаче - да !!!!
Ще се махам , но гледам моята любима ( евро - долара ) цял ден по баирите скита , надявам се да реши да слезе тази нощ - за малко
Ако не гледаш тв, поне новинки по нета може би четеш - определено е полезно все пак - да знаем какво се случва по широкия свят. Нас си се знаем и без това. Но да си сверим часовника...
То и аз мисля да се махам вече....![]()
ще видим , тази вечер съм нощна смяна , лека и не тебМи дори само от уважение, че ти е любима, би трябвало да слезе за МАЛКО.![]()
Eli2356 (19-02-2015)
Побезно е за обща култура да попоглеждаме малко или да почетем нещо