е кво да ги правим........???и на мен не ми се нравят,ама от както го има човечеството ги е имало и вероятно и след нас ще ги има.........
всеки си избира посоката................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето това и мен много ме притеснява ,
полека лека се губи ориентация за редно и нередно ,
морално и неморално .........
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
То всяка пропаганда е затова - да манипулира. Но руската не толерира педалите, нито им показва милите сбирки и шарените шествия официално като голямо постижението човешката цивилизация. Нито пък руски кметове се редят най-отпред в педалските редици на шействията за да демонстрират колко са толерантни и демократични. Ай сиктир бре - същият този кмет много ли ще бъде радостен, ако синът му вечерта се прибере в къщи с някой мазен, лигав педал!? А?![]()
Ето това е за мен лицемерие! Ето на това аз му викам толерастия....от толерантност и педерастия...Хубава дума нали?![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
думата хубава...............но само викай не дай Боже.....всички имаме деца.............То всяка пропаганда е затова - да манипулира. Но руската не толерира педалите, нито им показва милите сбирки и шарените шествия официално като голямо постижението човешката цивилизация. Нито пък руски кметове се редят най-отпред в педалските редици на шействията за да демонстрират колко са толерантни и демократични. Ай сиктир бре - същият този кмет много ли ще бъде радостен, ако синът му вечерта се прибере в къщи с някой мазен, лигав педал!? А?![]()
Ето това е за мен лицемерие! Ето на това аз му викам толерастия....от толерантност и педерастия...Хубава дума нали?
Така е. Знаеш ли какви дебати водя с щерката, която е на 17 и тук вече в училище са и втълпили, че педалите и лезбитата са си нещо нормално!? И не може да разбере какво означава думата извратеност като медицински термин!?![]()
нали затова е семейството.......но ако природата е против възгледите ни,тогава какво?......да ги отхвърлим,да се откажем от тях,да ги убием......?
кой ще даде рецептата.......?
Е не и да ги бием като в Москва, разбира се, но ТОВА не бива да се толерира и пропагандира по каквто и да е начин. В това отношение поведението на руските медии на мен лично по ми допада...![]()