От липса на свободен ресурс което би трябвало да вдигне лихвите по кредитите.
wannabe Задръж си мнението за себе сито и без това не ме притеснява.
Когато станеш печеливш трейдър тогава може да даваш съвети на МЕН!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми излагай се тогава.Ръсенето на глупости, които звучат умно си е изцяло за твоя сметка. А на тема банки само простотии дотук![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колеги , здравейте ...на мен кой ще ми дава ? я се разберетеwannabe Задръж си мнението за себе си то и без това не ме притеснява.
Когато станеш печеливш трейдър тогава може да даваш съвети на МЕН!!!![]()