Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В тоя ред на мисли се сетих за едно стихотворение на Блага Димитрова се, майка ми го рецитираше (тя си е голям рецитатор), често пропускаме най-важното:Сега се замислих за времето
колегата като спомена година ...аз от три години знам за форекса ...и толкоз неща ми се случиха през този период ...и дори когато си седях само вкъщи и по цял ден можех да трейдвам...пак не ми стигаше времето ...я да цитирам нещо от нета:
"Представете си,че има банка, която всеки ден зарежда по сметката ви 86 400 долара. Остатъкът не се прехвърля за следващия ден. Всяка вечер служителите изтриват онова, което не сте успели да похарчите. Какво ще направите? Ще използвате всичко до стотинка, разбира се!
Всеки от нас разполага с такава банка. Нейното име е ВРЕМЕ.
Всяка сутрин имате в наличност 86 400 секунди и за вас се отваря нова сметка. И всяка вечер тя се закрива. Ако не успеете да използвате депозита от деня, загубата е за ваша сметка... Няма шанс да си върнете изгубеното. Няма начин да го прехвърлите за утре...
Часовникът тиктака.Направете деня си възможно най-пълноценен!
За да разберете колко струва една година, попитайте студент, който трябва да повтаря годината...
За да разберете колко струва един месец, попитайте майка, родила бебето си преждевременно...
За да разберете колко струва една седмица, попитайте редактора на седмичен вестник...
За да разберете колко струва един час, попитайте двама влюбени, които очакват да се видят...
За да разберете колко струва една минута, попитайте някой, който е изпуснал влака...
За да разберете колко струва една секунда, попитайте някой, който е преживял катастрофа...
За да разберете колко струва една стотна от секундата, попитайте носител на сребърен медал от олимпийски игри...
Времето не чака никого!
Вчерашният ден е история!
Утрешният ден е вероятност!
Колко пропуснати възможности да се обичаме.
Залез в еленовите рога на гората - не за нас.
Двама в люлката на листопада - не аз и ти.
Нощна балсамна тишина - не за нашите думи.
Колко безценни дарове разменихме на безценица:
насаме - за сборища,
целувки - за ухапваници,
нежност - за шум и суета.
Колко пропуснати възможности да се обичаме.
Мога ли да върна поне една проляна луна?
Още поне една дива ягода в сенките на Пирин?
Още поне едно отброяване на кукувичия гонг?
Девет царства разменям за едно щурче под прага,
чужбините - за насаме,
победите - за целувка,
славата - за една любовна нощ.
Колко пропуснати възможности да се обичаме. ...
Последна редакция от Eli2356 : 08-02-2015 на 20:16
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Emil Enchev (08-02-2015), albagpipe (08-02-2015)
albagpipe спри не си отивай , ще ми бъде тъжно
пак млъкна![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (08-02-2015)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
albagpipe (08-02-2015)
естественно , какво друго да искам ?Апетита идва с яденето а? - Появи се малко, а ти сега искаш нон-стоп?...........
тук съм, де
не може нонстоп като преди
отвикнала съм ...ето нещо мое :
Такава пак ще си остана…
Събирам слънчеви лъчи.
Крада си жадно светлината.
Та нощ, когато затъмни,
да свети вътре във душата…
Събирам звуците дори,
когато дойде тишината,
в сърцето музика звучи,
за да танцуват сетивата …
И цветове така натрупани,
прогонват смело сивотата,
дори във черното се лутам
- но се откривам във цветята…
Защото цвете съм навярно
и роза, нежна теменуга…
Защото тъй съм благодарна,
че просто няма да съм друга!
И мислите – море бушуващо,
дори и често нараняват.
Но давя в тях куршумите
сълзи, които ми даряват.
А да обичам най умея,
защото тъй намирам сили.
Във ласката, когато слеем се,
докрай тревогите стопили…
И да ме съди, който иска
- такава пак ще си остана!
Далечна, чужда или близка
и често всъщност неразбрана…
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-zksbjkC3u_M/VNeI**zUXwI/AAAAAAABXGA/M85UJLd2-cg/w958-h575-no/10947357_913781768653696_2790130315871190806_n.jpg[/IMG]
Де ги тея жени бре!! Ще и сваля всичките звезди от небето!!!
разтапяш мес тези твои палави думички ..
най - ми хареса следното :
ще каже , че аз съм го писал....Във ласката, когато слеем се,
докрай тревогите стопили…
м..да...
Само не се гъбаркай, чуваш ли
noreason (08-02-2015)
няма бе, как ? сериозни хора сме ние с тебСамо не се гъбаркай, чуваш ли
*********************************.....