а бе те я тръскат ама...ама покрай тех замирисва на изгорело нале?
а бе те я тръскат ама...ама покрай тех замирисва на изгорело нале?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук по скоро Гърция играе роля. Ако решат да я гонят, Англия като нищо ще спретне референдум за излизане от ЕС. Те не са с евро и отцепването, няма да доведе до финансови трусове
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и така погледнато по графиките-целта на движението корекция на 38.2% Фибоначи или 1.5551, ако пробие цел 50% Фибоначи- или 1.5737, подкрепа и корекция фибо 23.6% или 1.5194
айде...бех в настроение да го напиша
а като взе късите 1.5020 ,пак ли беше в настроение .даже се прави на хан Аспарух -''АЗ КАЗАХ''и ние знаем какво е Фибо , и ние можем да ядем бонбони ''тик-так''
![]()
не ги разбирам 'теа работЕ. как да Флеза У залата с лукче и с анцунга ''адиБас''. сподели ми'НЕМА ' А МИ ТИЧА И НА ГОУФУ №2
https://www.youtube.com/watch?v=dFNH0dWD-I4