“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
аз тук мисля да го дебна за къси
само го чакам да тръгне надолу![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз затварям късите на 1,1346 и веднага пускатм дълги от същата котировка.. деня тепърва започва а аз съм вече 4 пипа в торбата..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
пазара много се закучил днеска верно е понеделник ама след нонфарма мислих по-добре да е
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (09-02-2015), звездоброец (09-02-2015), Eli2356 (09-02-2015)
на мен ми замина стопа на дългите на 1,1330.. вече съм на - 12 пипа за деня.. нова позиция, къси от 1,1330..
D-12 (09-02-2015)
Последен напън и се започва покупка на ойро с моьото доларес....................................
p/s/ оп, ние сме! атака да убием звярано най-вероятно 2% от капитала
![]()
![]()
Последна редакция от mck : 09-02-2015 на 12:59
Като гледам как пада не съм сигурен дали ще се покачи пак до същите нива за деня. А и като чета различни новини за гърците и малко се отказвам от дългите позиции.