Нищо съществено не си пропуснала, напротивАко удряш колеца без да си изтеглил поне 50% от бонуса вече си е проблем
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чак пък единствено ... по големия размер на сметката спомага за поставянето на реалистични цели от към пипсове - минимизирайки необходимостта от прекомерното им количеството за постигне на индивидуалния екзестенц-минимум, което от своя страна открива значителна възможност за филтриране на сигналите, а осигуряването на възможност за филтриране на сигналите води до развиване на способностите за филтриране на сигналите, което пък отдалечава лицето от състоянието му на комарджия, състояние превърнало се в диагноза на голямата част от мераклиите.
Друга е темата "Дали научаването е преди опита или опита е преди научаването" , която кореспондира пряко с "реалистични цели" от горния абзац.... за съжаление ,няма как в нашия случай научаването да предхожда опита, поради наличието на множество от небивалици, разпространявани посредством: печатни издания, форуми и уебинари, които няма как да ги отсееш преди на си натрупал опит, изпробвайки де що има написано, понеже развиващите своите търговски теории рядко предоставят и доказателствен материал за устойчивост на печалбите си и ти трябва да седнеш да тестваш дали те лъжат или казват истината,,, пък и за 5 лефа кой ще ти каже как да спечели 5000. .... другото, което съм забелязал за капитала е, че чиляпците като в някаква пандемия се вълнуват за размера на капитала, преди да са се убедили, че могат да управляват капитала рентабилно, което си е сякаш поредното отклонение от здравия разум, при условие че едно демо Плавно не могат да изкарат на + в рамките на 3 месеца. .. и т.н.т , необятна е темата за мечтите, възможностите, способностите и реалността,,, абе общо взето, слагаш ляба на масата, после опъваш една връзка към на некой брокер метатрейдъра и тъй вече си си осигурил и зрелището, пък ако от това не ти е станало достатъчно зрелищно, то за миг си представи онова миньонче МАра отварачката в поза мисионерската ,под всичката лой на новия си принц,,,.. ,мисля че все пак се получи позитивен край
![]()
Последна редакция от anonimen komardjia : 08-02-2015 на 11:47
Няма значение кой е авторът, абсолютно никакво значение няма. Следващият път ще помоля Дизела да пусне от негово име някоя моя тема.
Тук разсъждаваме върху съдържанието на темата - как с малки суми в сметката да се търгува, печели и акаунта съответно да се увеличава?
Забравете автора, а минете на плоскостта на темата и там разсъждавайте. Благодаря.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямах намерение да се засягаме на тема авторНяма значение кой е авторът, абсолютно никакво значение няма. Следващият път ще помоля Дизела да пусне от негово име някоя моя тема.
Тук разсъждаваме върху съдържанието на темата - как с малки суми в сметката да се търгува, печели и акаунта съответно да се увеличава?
Забравете автора, а минете на плоскостта на темата и там разсъждавайте. Благодаря.
Нито пък е възможно някой да даде точен съвет - на кой инструмент с колко и кога да се влезе с 80 долара (ако това чакаш да чуеш)![]()
Защо ми обясняваш какво не можеш? В този форум обсъждаме какво искаме и евентуално можем.
По темата - ако имаш 80 долара как би постъпила? Ще ги търгуваш ли или ще се откажеш?
Ще ги търгувам естествено ...но ако видя вход и не на всяка цена ...макар, че ако е на Инстата ми е сложно ...
там много му мисля ...че скалповете не са това, което ми е в стила![]()
Ами ако е бонус сметка, е по-добре да я занулиш, за да не трябва да наваксаш. Ако не е, вече сам преценяваш как да действаш..... Не се обиждай, но първия момент повече те интересува, колкото втория. Ако го няма първия момент, разговора е съвсем друг
Това със зануляването отпада като опция. Забравяме и че сметката е бонусна. Може би авторът е трябвало да го каже в изложението, но ......автори....завеяна му работа....музата му е била неразположена.
Аз реших да се спра и да търгувам само с една валутна двойка и тя е ....................... (продължителни барабани).....................![]()
И така - спрях се на долар/йени или така наречената гейша! Причините са много:
1.Беше първата двойка, с която започнах да търгувам.
2.Мейджър двойка е.
3.Напоследък е доста шавлива.
4.Заема малко марджин
5.Денонощна е.
6.В момента имам отворени позиции при нея
7. и т.н.
Аз съм твърдо против зануляването даже да е бонус ...наваксването е нещо като демо(нямаш шанс за сухо) но пък си е тренировка и шанс за наваксване до по-голям размер ...
----------
penman,
внимавай с японците ...не ги пренебрегвай ...това с денонощното шаване може и минус да е ...да не прегрееш![]()