В различното време , различните инструменти се намиран на съответно различните рискови зони , така да го кажа допустимия риск , ако ти скалпираш и гониш някакви 20-30 пипа , въобще не знам защо трябва да ти го обяснявам .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Някакви 20-30пипа с по 100$ на пип, хич не са малко, ама явно ти търгуваш с още по-големи пари![]()
Emil Enchev (27-02-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (27-02-2015)
И сега остави настрана неприязънта си към мен и ми кажи, с този не голям капитал, който капитал дори и 10-20к да е, за дългосрочна търговия е супер малък, то ти с твоят не голям, къде се виждаш след една година ?
Колко сделки имаш средно за 6 месеца и какъв е процента с който акаунта може да нарасне, ако търгуваш по правилата....дано да имаш реално изградени такива.
L1914 (27-02-2015)
Ами по принцип седмична , но имам сделки които ги държа по-месец два , но не съм фен на едночасови и по-малко
----------
Аз не се имам за голям трейдър и в момента още уча , а и вярвам че човек винаги се учи , просто , защо да рискувам всичко , за мен 1/5 от капитала е допустим риск , а и под малък капитал имам в предвид няколко стотин долара , а не няколко десетки долараИ сега остави настрана неприязънта си към мен и ми кажи, с този не голям капитал, който капитал дори и 10-20к да е, за дългосрочна търговия е супер малък, то ти с твоят не голям, къде се виждаш след една година ?
Колко сделки имаш средно за 6 месеца и какъв е процента с който акаунта може да нарасне, ако търгуваш по правилата....дано да имаш реално изградени такива.![]()
L1914 (27-02-2015)
L1914 (27-02-2015)