да не се случи обратно на това което си написал днес ?Ми то само фактът , че се почват количествените улеснения според мене не дава кой знае какви шансове на еврото ...
тази новина вече не е новина![]()
да не се случи обратно на това което си написал днес ?Ми то само фактът , че се почват количествените улеснения според мене не дава кой знае какви шансове на еврото ...
тази новина вече не е новина![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еврака просто си запълни гапа след голямото спускане и ще тръгне пак по пързалката..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
де да беше толкова лесноЕврака просто си запълни гапа след голямото спускане и ще тръгне пак по пързалката..........някъде трябва и да спре , няма как само в една посока да движи .
Ще видим има време , с Гърция нещата те първа ще се решават , преди това САЩ в петък ще обявят важни данни ...после Драги ...ще има за всички от сърце , както се пееше в една песен от близкото минало
Лека и успех !![]()
heptenzelen (03-02-2015), Spekulanta (04-02-2015)
Единната валута регистрира рязко повишение спрямо щатския долар във вторник. Сесията стартира при цена от 1.1340 и в следобедните часове посоката тръгна мощно нагоре, достигайки дневен връх при 1.1533. По този начин еврото успя да пробие първата съпротива, разположена при 1.1424 и в случай, че възходящата тенденция продължи, двойката ще се насочи към втората съпротива при 1.1871. Подкрепа: 1.1094; Съпротива: 1.1871;
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Tehnicheski-an...id-134385.html
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12 Браво
Сега какво смяташ да правиш???
Аз чакам 1.1871 и пускам къси.
п.п. Малко вероятно но е възможно да се върне над 1.22 където евентуално ще направя още една добавка.
D-12 (04-02-2015)
Д-12 Красота.
Днес предлагам една разходка за тест на вчерашното връхче на първо време
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
D-12 (04-02-2015)
Нищо не пипам следващите 6 сигнала.......с идеята да се уталожат страстите и тогава ще е следващото дебнене за силно движение. Ако в тези 6 сигнала отново има голямо движение(над 300 пипа), броенето започва отначало
Сега само следя късите озита и кивита доколко и дали ще дадат, че съм ги скъсил от 20-ти януари още и резултатът е все още рехав плюс![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Днеска май всички очакваме покачване, само да не ни финтират![]()