какво друго да прави.. остават му още само 17 пипа да падне под 1,1300......
какво друго да прави.. остават му още само 17 пипа да падне под 1,1300......
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
1.13 солидно число ще излезе. Като гледам вече 2 часа след новините каква е амплитудата на движение и темповете, няма явно големи играчи, а само разни бълхарници от нашия ранг![]()
Последна редакция от D-12 : 06-02-2015 на 17:39
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
звездоброец (06-02-2015), driverf1 (06-02-2015)
Да е жив и здрав форекса - днес пак ме зарадва при това без гадни шефчета/шефки да се навъртат около мен.ако можеше всеки ден да е така...
D12 на дневна последните дни са едни от най-приличните, а и сме на прилична месечна подкрепа. Какво ше праим до края на месеца, ако го пробие току-така?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Спокойно и да има пробив ще е фалшив за обиране на стоповете.Да е жив и здрав форекса - днес пак ме зарадва при това без гадни шефчета/шефки да се навъртат около мен.ако можеше всеки ден да е така...
D12 на дневна последните дни са едни от най-приличните, а и сме на прилична месечна подкрепа. Какво ше праим до края на месеца, ако го пробие току-така?
Първо трябва да си видим 1.1871 и тогава може пак на пързалката!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (06-02-2015)
мисля следното : дълго - цел 1,1385 , дали ще се окажа прав ?![]()
Последна редакция от noreason : 06-02-2015 на 20:38
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурно има една единичка изпусната .....
1.133385 ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
noreason (06-02-2015)
да. точноСигурно има една единичка изпусната .....
1.133385 ...благодаря написал съм го неточно , ще го поправя
до края на сесията днес 1,1385тва за коя година ? Какъв ти е времевия хоризонт на трейда ?