Не ми се вярва да има по сериозно покачване пич
Сега според мен ще си продължи ако не на днешната сесия
То от другата седмица ще продължи да мечи и това дъно на 10550 трябва да го пробие
( лично мнение )
Не ми се вярва да има по сериозно покачване пич
Сега според мен ще си продължи ако не на днешната сесия
То от другата седмица ще продължи да мечи и това дъно на 10550 трябва да го пробие
( лично мнение )
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
И аз дебна за обръщане нагоре - ставаме 3-ма където точиме рога май
----------
До там, ако падне направо ще обърне големия бичи тренд...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ПИЧ / дано си момченце/,всички споделяме лични мнения............ основно ползвам технически анализ . и тук е МОМЕНТА - НЕ ИСКАМ ДА ПОДВЕЖДАМ нито един колега от форума. споделям личните си виждания .............
.... на пИчИлившите - честито........... другите SORRY...........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То това е целта на занятието сега Мечоците вече отвориха позиции
И търпеливо чакат до тези нива да обърнат платната![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Извинявам се,за закъснелият отговор.
Но,си държа на мойто,колкото и тъпо да е.Но,тук до 1ч-2ч.максимум голям цирк,ще се заформи и много избити зъби,ще има.
Накъде,обаче,незная.Зная,че едното ще бъде,подлъгващо и брутално.А,другото още по-брутално.
Лично мнение и не споря,с никого.
Форума,ме изхвърля,постоянно.Но,избя ах от тук ДАКСА отдавна.Исками се,твойте да излезат и съм,сигурен в това.Но,това затишие,не вещае нищо,добро.
Индикаторите с който работя,на различните фреймове постоянно се променят-туй,на буря мирише.И,за потвърждение на тренд,от голям мащаб..
Но,отново....накъде,ще тръгне....незная...Но,чакам големи шишове и спайкове..А,може и параноя да ме гони...
Играй,другата девойка(канадеца),смело надолу...до 1.40минимум...УСПЕХ...
От бенча можеш да теглиш до 15:30 с експресен превод и ще ти пристигнат на същия ден, ако сметката ти е в ОББ или мисля Райфайзен беше другата банка, която ползват.Ето засега преключвам щото се налага да тегля
petar80 (30-01-2015)
От нова година бенча взимат 7 лева за експресен превод
Наредих теглене без експресен превод защо да им давам 7 лева
То така или иначе до 17 часа ще са преведени![]()