то не че едно време е било безпристрастно преподаването на историята, ама туй къмто днешната дата дет се случва е пряко против нашта природа![]()
то не че едно време е било безпристрастно преподаването на историята, ама туй къмто днешната дата дет се случва е пряко против нашта природа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Тогава за първи път в началото на 60-те години на 19-и век руският империализъм разбира, че вече пред него не стои безропотно и безродно стадо, а народ с ясно осъзната идентичност и национална кауза, която само за няколко години ще се превърне в основна пречка за доминация на Руската империя на Балканите и Проливите.." - каква пречка сме били като тогава точно сме си били безропотно робско стадо. И щото сме били голяма пречка са решили да помогнат на нашто национално-освободително движение да се освободим, та да станем още по-голяма пречка, па и агенти му внедрили за целта - нещо хич не ми се връзват тия хипотези. След това пък водела антибългарска политика и диктувала на Османската империя какво да ни прави. Ми като нищо не са получили от нас, защо не са издиктували пак да ни заробят османците - защо сме им такива свободни и ненужни... А разделението на България е решено от другите големи сили, макар че и това се опитват да припишат на Русия.Я кажи да го видим какъв баш е бил тоя интерес, че аз търсих, търсих, но не открих такъв?
ето ти малко да почетеш..............
http://www.sedmica.sliven.net/index.php?id=162332
Нещо изместихме темата, а поредната невинна жертва е обезглавена от Ислямска държава...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (25-01-2015)
Геополитеческо влияниеТо и турското робство почнаха да го преиначават на нещо като доброволно съжителство, нищо че българите са плащали и за това че турските заптии (полицаи) са си изхабили зъбите, докато са яли от безплатната храна, с която са били длъжни да ги черпават "гяурите", в която къща си изберат да влязат, по-голяма подигравка от това накъде?
----------
Я кажи да го видим какъв баш е бил тоя интерес, че аз търсих, търсих, но не открих такъв?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...B9%D0%BD%D0%B0![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (25-01-2015)
Въобще не са решили да ни помагат,а да използват назрялото националноосвободително движение тук за да извлекат реванш за загубената поредна Кримска война от 1865-67г.И щото сме били голяма пречка са решили да помогнат на нашто национално-освободително движение да се освободим, та да станем още по-голяма пречка, па и агенти му внедрили за целта - нещо хич не ми се връзват тия хипотези. След това пък водела антибългарска политика и диктувала на Османската империя какво да ни прави. Ми като нищо не са получили от нас, защо не са издиктували пак да ни заробят османците - защо сме им такива свободни и ненужни... А разделението на България е решено от другите големи сили, макар че и това се опитват да припишат на Русия.
kypa (25-01-2015)
Да вметна , че в това провинциално любимо на маста сайтче, рекламира прословутата Водстрой на #Кой и още две негови фирми, пък който му е интересно с няколко клика може да види америка за бг какво е дала на тоз регион
- та се оформя една супер "независима медия".
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (25-01-2015)
щом толкова ти боде в очичките ,значи сайтчето не е за изхвърляне...............![]()
kypa (25-01-2015)
една торта не може 'а се реже от много 'ора...................... иначе голям калабълък и суматоха ще настане ..................."Тогава за първи път в началото на 60-те години на 19-и век руският империализъм разбира, че вече пред него не стои безропотно и безродно стадо, а народ с ясно осъзната идентичност и национална кауза, която само за няколко години ще се превърне в основна пречка за доминация на Руската империя на Балканите и Проливите.." - каква пречка сме били като тогава точно сме си били безропотно робско стадо. И щото сме били голяма пречка са решили да помогнат на нашто национално-освободително движение да се освободим, та да станем още по-голяма пречка, па и агенти му внедрили за целта - нещо хич не ми се връзват тия хипотези. След това пък водела антибългарска политика и диктувала на Османската империя какво да ни прави. Ми като нищо не са получили от нас, защо не са издиктували пак да ни заробят османците - защо сме им такива свободни и ненужни... А разделението на България е решено от другите големи сили, макар че и това се опитват да припишат на Русия.
Нещо изместихме темата, а поредната невинна жертва е обезглавена от Ислямска държава...
kypa (25-01-2015)
Напротив, в момента, в който резнат паричките отивате на боклука- това е примерче като по учебник за корумпирана медия и вече съм почти сигурно, че няма начин да не си топнал и ти пръстчето в тоя медец с тая усилена реклама дето му правиш тук и неистовата ти привързаност към него.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (25-01-2015)
за кое сайтче става въпроспринципно сичко дет е написано някъде трябва да се проверява дали и как е написано на други разни места
![]()
значи съм на прав път,съдейки по реакцията ти......................Напротив, в момента, в който резнат паричките отивате на боклука- това е примерче като по учебник за корумпирана медия и вече съм почти сигурно, че няма начин да не си топнал и ти пръстчето в тоя медец с тая усилена реклама дето му правиш тук и неистовата ти привързаност към него.
![]()
kypa (25-01-2015)