има малко неща които трябва да се идеализират-ЦСКА, гърдите ...дупетата...тия неща....Не трябва, действително няма нищо лошо в това, лошото е като се идеализират накои неща![]()
има малко неща които трябва да се идеализират-ЦСКА, гърдите ...дупетата...тия неща....Не трябва, действително няма нищо лошо в това, лошото е като се идеализират накои неща![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mck (26-01-2015)
Ами все пак сме и една кръв - доказано е че българите - хан Аспарух и баща му хан Крум, основателя на Стара Велика България, са дошли от далечния изток на Русия, даже генетически изследвания мисля че имаше. Че има и разни славяни, тракийци и персийци (иранци) и разни временни пришълци на наша територия е друг въпрос, не пречи Русия да си ни мисли като свои хора и да иска да ни приобщи към нея.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
една от причините ,но не маловажна ................ да не изпадаме в детайли... факта си е факт................. а пък кой кого ,дали руси ,викинги ,варяги и ВСЯ ОСТАЛНАЯ СВОЛАЧ..............Ами все пак сме и една кръв - доказано е че българите - хан Аспарух и баща му хан Крум, основателя на Стара Велика България, са дошли от далечния изток на Русия, даже генетически изследвания мисля че имаше. Че има и славяни разни, тракийци и персийци (иранци) и разни временни пришълци на наша територия е друг въпрос, не пречи Русия да си ни мисли като свои хора и да иска да си ни приобщи към нея.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Meжду държавите може и да няма, но между Спондж Боб и Патрик има - значи все пак има вечни приятелства.
Освен това ако не безкористно, ни е освободила почти безкористно - какво точно са ни взели - ама доказано, не хипотези, събирали се се изключително многолюдни за времето си митинги в Русия в подкрепа на страдащите българи, а и не се сещам някога Русия да е била против нас, ние обаче сега се престарахме НЕНУЖНО да угаждаме на някои - дотолкова че я обявихме за враг номер едно, незнайно защо - направо смешно и жалко.
Недей да изместваш дискусията, ти каза, че са ни освободили безкористно на добра воля, аз ти казах, че не е точно така, смятам че и сама си стигнала до тия изводи, щом два дни си чела за войните
А кой какво изкарва е съвсем друга бира
ДА имат заслуги, но никога не си забравят интереса![]()
изследванията не показват такова нещо.Първо има 20 % гени които не се срещат никъде и смятат , че това се дължи на факта , че сме много древен народ. Останалите гени показват гени на траки/келти/ и родство с италианци, гърци, сърби и унгарци. Твърде малко са обаче славянските гени...Ами все пак сме и една кръв - доказано е че българите - хан Аспарух и баща му хан Крум, основателя на Стара Велика България, са дошли от далечния изток на Русия, даже генетически изследвания мисля че имаше. Че има и разни славяни, тракийци и персийци (иранци) и разни временни пришълци на наша територия е друг въпрос, не пречи Русия да си ни мисли като свои хора и да иска да ни приобщи към нея.
ГОЛяМ ТОРЛЮ ГЮВЕЧ............... но е факт................ по комшийски , може да сме си разменили някоя капаизследванията не показват такова нещо.Първо има 20 % гени които не се срещат никъде и смятат , че това се дължи на факта , че сме много древен народ. Останалите гени показват гени на траки/келти/ и родство с италианци, гърци, сърби и унгарци. Твърде малко са обаче славянските гени...
Ми четох, обаче до репарациите не стигнах.Недей да изместваш дискусията, ти каза, че са ни освободили безкористно на добра воля, аз ти казах, че не е точно така, смятам че и сама си стигнала до тия изводи, щом два дни си чела за войните
А кой какво изкарва е съвсем друга бира
ДА имат заслуги, но никога не си забравят интересаНо и не видях какво точно сме им платили - доказано, та затова е полубезкористно според мен, все пак е имало някакво намерение за влияние уж, но дали се е осъществило? Знам че накрая покрай всички тези опити за влияние се стига до Първата световна война, която пламва именно заради неподелените Балкани.... абе май накрая си остава с празни ръце. То е нормално да не си забравят интереса все пак, но никога не са ни ограбили с нещо така или иначе - като примерно този АБСУРД - http://www.silnabulgaria.com/%D0%B1%...%D1%82-%D1%81/ - то е по-скоро доброволно предложение за ограбване. ... защо ми се струва че май въобще не е трябвало да ни освобождават, така или иначе не ни стига акъла да се самоуправляваме.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 26-01-2015 на 22:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз не съм твърдял, че са ни ограбвали.Ми четох, обаче до репарациите не стигнах.Но и не чух някой да каже какво точно сме им платили, та затова е полубезкористно според мен, все пак е имало някакво намерение за влияние уж, но дали се е осъществило? Знам че накрая покрай всички тези опити за влияние се стига до Първата световна война, която пламва именно заради неподелените Балкани.... абе май накрая си остава с празни ръце. То е нормално да не си забравят интереса все пак, но никога не са ни ограбили с нещо така или иначе - като примерно този АБСУРД - http://www.silnabulgaria.com/%D0%B1%...%D1%82-%D1%81/
А злато, че има, има, не случайно едни от най-старите златни съкровища, са открити по нашите земи.Но тия статии с трилионите, през няколко годинки се завъртат и медиите, и много ме съмнява до имат нещо общо с реалността![]()
има го и момента с това кой и плаща на вестниците..................... а друг е момента защо се насажда тази ненавист................
КОНФУЦИИ :
едно врабче през зимата премръзнало от глад и студ и паднало. не щеш ли минала една крава и се изакала точно над него. врабчето се стоплило, хапнало семенца и живнало. да ,ама......... минала една котка и го изяла.
извода - не всеки които те вади от акото ти е приятел.........
Последна редакция от pluto1 : 26-01-2015 на 23:27