Може би тези промени в пенсионната система
ще доведат и до това хората да започнат да гледат и да сравняват /
Може би тези промени в пенсионната система
ще доведат и до това хората да започнат да гледат и да сравняват /
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
аз за туй кът си взех парите от КТБ и ги инвестирах всичките в йедене и пиене.. на такава доходност по-добре да не инвестирам изобщо.. само в харченето му е майката...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
трябва не може така да се разсъждава от типа абе кой ще доживее до пенсия,ще доживее ама после как ще живее.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
как да живей... зема едно пушкало голямо, отива у парламенда и почва да пуца де що види нещо да мърдакът доде милицията да го арестува почва да се прави на интересен и го турят у затвор или лудница
едене пиене безплатно
втория вариант даже и други разни благинки включва
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (08-02-2015)
аз ако знам, че у затворот ще има интернет и ще ми дават да цъкам форексо.. може и да се замисля.. да направя това благо за целия народ..как да живей... зема едно пушкало голямо, отива у парламенда и почва да пуца де що види нещо да мърдакът доде милицията да го арестува почва да се прави на интересен и го турят у затвор или лудница
едене пиене безплатно
втория вариант даже и други разни благинки включва
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ного голяма мизерията там, няма и жении туй може да доведе до проблеми от сексуално естество
иначе кът последен вариант и аз съм го обмислял
![]()
дам.. и мен това ме възпира.. е ми народеца ще чака да стана на преклонна възраст га тез неща вече няма да ме интересуват и нема да ми пука дали ще влеза у затворот.. чак тогаз ще ги даря със спасение..
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
звездоброец (08-02-2015)
то хубаво като идея да влезе в парламента и когото види ама ще дойдат други по добре ще е преди да влязат в парламента заставаш на портите-този читав влиза този не хайде да си ходи да не берем грях на оня свят
читави няма... той ако е читав човека изобщо нема да тръгне къмто парламентаи отпреде ако застанеш ного бърже ще те арестуват или застрелят
![]()