ATI Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition за 6 е.
Единия е лап топа ми на който чета форумчето и си играя на игрички.
ATI Radeon HD 5870 Eyefinity 6 Edition за 6 е.
Единия е лап топа ми на който чета форумчето и си играя на игрички.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (23-01-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За 3 броя можеш един деск с 2 стандартно и един лап топ , дето да си го влачиш. Ще ти се върже най-лесно и евтино.Absfresh, а като човек с повече опит, може ли да дадеш съвет?
Решил съм след време да сложа 3, не че ще изкарвам повече пари така, ама ще ми е по-готино като си чеша крастата
Та оферта ли е един по-голям(който може да се раздели на 2 екрана) + един по-малък или е по-удобно да са отделно?
----------
Ами следя доста инструменти, бектествам си неща. По-добре ми е.
----------
Оказва се, че съм със супер стар хардуер, сега се загледах какво ново има. Ще трябва да ъпвам явно. Ама навремето като го правехме комплекта нямаше нищо подходящо и я поръчвахме и чакахме 30 дена.
Как сте агънца???
nnikos (23-01-2015), JaY_Z (23-01-2015), toranagasan (23-01-2015)
и на двамата съм ви пратил лични ....... следя 5-6 инструмента постоянноЗа 3 броя можеш един деск с 2 стандартно и един лап топ , дето да си го влачиш. Ще ти се върже най-лесно и евтино.
----------
Ами следя доста инструменти, бектествам си неща. По-добре ми е.
----------
Оказва се, че съм със супер стар хардуер, сега се загледах какво ново има. Ще трябва да ъпвам явно. Ама навремето като го правехме комплекта нямаше нищо подходящо и я поръчвахме и чакахме 30 дена............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (23-01-2015)
на мене не си.............................................. ....................
Как сте агънца???
не съм Абса ....ма с два монитора еднакви инчове и разделителна способност на тях е най добре и едно лафтопче отстрани като бекъп за ток и нет е най ефективното решение според МОА....Absfresh, а като човек с повече опит, може ли да дадеш съвет?
Решил съм след време да сложа 3, не че ще изкарвам повече пари така, ама ще ми е по-готино като си чеша крастата
Та оферта ли е един по-голям(който може да се раздели на 2 екрана) + един по-малък или е по-удобно да са отделно?![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (23-01-2015), nnikos (23-01-2015), toranagasan (23-01-2015)
Не се стискай батко ми Абс...купи си хубави, нови компютърчета....имаш кръв за пускане...
Страхотна ризка забъсах аз току що
Добър вечер.
Днес пропуснах търговията, взех само 15 точки.
Star стар колко да е стар???? Компа е на 5 години вероятно.
Може и нов, а може и с тоя докато се скапе !!!
Все пак върши работа още.
РЕДА и той иска съобщение !!!![]()
кое искаш повече съобщение или тест на дъното.........РЕДА и той иска съобщение !!!![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
toranagasan (23-01-2015), REDA (23-01-2015), КинО (23-01-2015)