Страхотна теория
На мен, единствената мисъл която ми идва на ум,
като видя човек с клечка за зъби в устата е неприятен дъх и развалени зъби.![]()
а изниква и още една, липса на пари за дентална профилактика.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нито съм усмихнат , нито съм вирнал каквото и да е , грешна представа си си създал ...Представих си Те, вирнал капата, ухилен и си подсвирква, грейнал от всякъде.
нали , и аз това викамБлажени са вярващите)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те тия са на още по-тежък етап - лъжата, лъжем другите за да поддържаме егото и в същото време лъжем и себе си и почти започваме да си вярвамеИзхода от кръговото е като ти писне да стоиш в него и решиш да посрещнеш истината очи в очи. Повечето трейдъри от тоя тип, във ФФ е пълно стакива също, странно виждат и споделят само ударените тук там лимити с негласното споразумение със себе си, че сега не е баш каквото се изкарваме ама от другия месец ще е със сигурност, тия стопове са само случайност
Докато се убедиш, че не стоят нещата така и фантазиите никога няма да се сбъднат се минава през много...включително техническо и реално доказателство под формата на години търговия с резултати на светлинни години назад дори от най-скромните постижения на печелившите трейдъри
L1914 (14-03-2015)
Е То на писане всички сме ТОП ъф дъ топс
И сметките са по 100 К и по 30 процента минимум на седмицата отгоре сме)
![]()
Не сме всички, просто тези които си признават, че не са едва ли не излиза, че не могат да търгуват, а уж възможностите съдейки от форумите са безкрайни. Само където 20-30% месечно правят най-добрите трейдъри в световен мащаб, ама това е някаква подрожност, което не може да повлияе на форумния ритъм![]()
КинО (14-03-2015)
Ма кво ти пука за световната статистика, то в океана водата е солена, но в малкото езерце горе до мусала не е соленаНе сме всички, просто тези които си признават, че не са едва ли не излиза, че не могат да търгуват, а уж възможностите съдейки от форумите са безкрайни. Само където 20-30% месечно правят най-добрите трейдъри в световен мащаб, ама това е някаква подрожност, което не може да повлияе на форумния ритъм![]()
В малкото езерце не плуват големите акулки обачеИма два видя трейдъри, едните смятат, че могат да подобрят двигателя с вътрешно горене известен от десетилетия, а другите смятат, че могат да го накарат да работи с вода напук на всички, защото им изглежда възможно. Кои според теб стигат върха?
Че то може на водаВ малкото езерце не плуват големите акулки обачеИма два видя трейдъри, едните смятат, че могат да подобрят двигателя с вътрешно горене известен от десетилетия, а другите смятат, че могат да го накарат да работи с вода напук на всички, защото им изглежда възможно. Кои според теб стигат върха?
![]()
Електролизата за какво е
Всъщност не знам, дали може да се произведе достатъчно ток, че да стига хем за вървене, хем за производство на още водород, но идеята е правдоподобна ако може.
имаше някакви опит за такова нещо и уж си намаляваха разхода на гориво, с ток единствено от алтернатора, но не съм задълбавал.
При равни други условия ННО производството ти отнема толко енергияЧе то може на вода![]()
Електролизата за какво е
Всъщност не знам, дали може да се произведе достатъчно ток, че да стига хем за вървене, хем за производство на още водород, но идеята е правдоподобна ако може.
имаше някакви опит за такова нещо и уж си намаляваха разхода на гориво, с ток единствено от алтернатора, но не съм задълбавал.
Колкото ти произвежда ---- нема файда
Иначе го хвалеха много)
Oleg (15-03-2015)