RBA сега ликува, още по-слаба валута
Пътят към 0,7300 е отворен
https://charts.mql5.com/6/896/audusd...ades-plc-3.png
RBA сега ликува, още по-слаба валута
Пътят към 0,7300 е отворен
https://charts.mql5.com/6/896/audusd...ades-plc-3.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В 6:30 си станах, направих си чайчето, закусчицата, шляпнах жената по дупето за изпращане на работа, погъделичках детето за събуждане, прозях се пред изгряващото слънце, в 7:30 погледнах късите си кивита и озита и установих, че денят започва добре![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
звездоброец (03-02-2015), nedko (03-02-2015), pfxi (03-02-2015), pablo (03-02-2015), penman (03-02-2015)
много се изкушавам да пусна от тука едни къси, но ми се струва, че движението вече е отиграно..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Австралийската централна банка изненада мнозина икономисти, понижавайки основния си лихвен процент във вторник, позовавайки се на влошените икономически фундаменти и слабата инфлация в светлината на последните спадове в цените на петрола.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Да определено много не приятно ме изненада но ще проявя търпение. Нека да отмине паниката и тогава ще го мисля...Австралийската централна банка изненада мнозина икономисти, понижавайки основния си лихвен процент във вторник, позовавайки се на влошените икономически фундаменти и слабата инфлация в светлината на последните спадове в цените на петрола.
приключихме с движението тука.. даже ми се струва, че може да върне няколко пипа нагоре..
Вчера четох че имат намерение да намаляват лихвата .....
оказа се този път слуха верен![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Подготвена силно казано,
снощи бях скъсила и излязох на +15 , достраша ме да оставя отворена позиция за през нощта .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb