Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от petar80 : 21-01-2015 на 15:46
яяяяяя па и това излезнало....цък цък язък.....с чужди пари тука бих шортил даксчето от 10210 за 40 пипс.....РР 1/1.............
http://prikachi.com/images.php?images/281/7863281t.jpg
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ма ти шорти ли или само цък-цъкаш ?яяяяяя па и това излезнало....цък цък язък.....
http://prikachi.com/images.php?images/281/7863281t.jpg
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Пфууу..кво се случи
Тъкмо си мислих, че дългите ми са яко забатачени, ноооо...
кът че ли почна да обръща.. ще ми излязат май на мен дългите...................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."