колеги току що си купих малко акцикии.. т.е. за дълги съм.. и понеже съм за дълги, сигур това му е върха..
..поне тази позиция стоп няма..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И,двамата шъ познаете.............
Консолидация..................Колкото,по-надолу,толкоз по-нагоре.И,обратното................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а според мен направо си обърна.. то бива каръщина ама това моето...
след като няколко дена се кумих, купих на върха..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
потенциал за ново лонги само да нарисува нещо по минутенката.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако до края на сесията Дакса върне всичкия си растеж, ще си изям шапката..
типична оФца съм дет ходи след стадото..
блажите ли , блажите ................................................... .....
----------
задръж ги оше малко................ да излязат моите........
Всеки момент и аз се пускам да ударя едно рамо на късите
----------
Отнесе стопа гадината
Беше на 50% от таргета...