Купих си.............................................. ..............................................
Купих си.............................................. ..............................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Може би си права, че "няма да допуснат златото да падне". Иначе е нормално да падне под 1190. Стига много бързо дотам, но
после бавно и мазно го качват до 1200 и дори отгоре. Аз си затворих 2/3 от късите на 1194 и ако качи над 1203 ще затворя и последната добавка, за
да остана все пак на някаква печалба. Каквото и да го правят ..........златото вече не е способно да ми причини загуби, но е грозно и жалко, че
така жестоко потъпкват свободния пазар с някакви .............да ги наречем "интервенции", но по-подходящата дума е "изгъзици"!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На мен почва да ми се привижда двойно дъно на 1 часова графика, ама знам ли.
Когато дългосрочно го чакам да се качва то пада пада, а когато да пада се качва.
Луда работа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (25-02-2015)
Така де, ама още не е потвърдено, та ще тябва се почака малко, че от двойно дъно, току виж станало триъгълник за нанадоле
pfxi (25-02-2015)
Доста си поигра с 1200 $
https://charts.mql5.com/7/103/gold-h...trades-plc.png
Доволна съм за добро утро 12 долара в торбето.......
pfxi (25-02-2015)
Подкрепа е на ниво 1190 $, първата корекция на ниво 1 235 щатски долара, трябва да осигури устойчивост на цената...............
Да, наистина доста се заигра около 1200. Вчера вечерта го гледах, че е на 1202 някъде и очаквах да го видя тази сутрин под 1200!
Обаче златото е качило близо 20 долара за моя изненада? Причините са много, но една от тях вероятно е надвисналата над Европа
газова криза?![]()
Днес доста бичи ден, интересно дали отново ще го продадат от 1225
Явно само на мойта графика технически бе за нагоре. Края на месеца е, ако продължи надолу, ще погълне целия минал бар. Това е крайно не ''естетично'' на месечнаДа, наистина доста се заигра около 1200. Вчера вечерта го гледах, че е на 1202 някъде и очаквах да го видя тази сутрин под 1200!
Обаче златото е качило близо 20 долара за моя изненада? Причините са много, но една от тях вероятно е надвисналата над Европа
газова криза?