Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
...вчера така се бях напил, че не бях сигурен дали съм намерил ключове за кола или съм си загубил колата...
...красива сте като сърна, или както и да се казваше онова животно с хобота...
- Пешооо остави го тоя компютър и идвай да ядеш.
- Добре бе мамо е сега идвам
- Не съм майка ти, а жена ти!
- Брейй, как лети времето!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Немец, който излиза от тоалетната се нарича Херакал.
Разговор между деца:
- Моя баща има голяма пишка!
- На моя му е малка но пак боли.
Баба Яга на хасковски означавало Ето я баба.
![]()
"Колко е малък света" си помисли доктор Илиев докато предписваше по 6 клизми дневно на старши сержант Иванов от пътна полиция.
- Какво е казал Майк Тайсън на Ван Гог?
- "Това ще го ядеш ли?"
- Мило, ако знаеш само какви ботушки видях в един бутик!!!
- Боли ме кура за твоите ботушки!
- Дай да цункам да мине и после да отскочим, а?
![]()
Пътува някакъв пич във влака и на някаква гара в купето му влиза семейство - мъж, много грозна жена, пубер на 15 и лапе на 6-7 години. Пътуват си те и по едно време нашия човек пита мъжа:
- Близнаци, а?
- Какви близнаци, бе?! Не виждаш ли каква им е възрастовата разлика?
Продължава пътуването и след около час нашия пак:
- Абе близнаци са!
- Не са бе, човек. Единия е на 15, другия на 6. Не виждаш ли сам?
И вече стигнали до друга гара, семейството тръгва да се изнизва и нашия направо хваща човека за ръката и го пита:<
- Човек, не може да не близнаци!!!
- Абе ти побъркан ли си? Къв е тоя малоумен въпрос? Не ги ли виждаш?
- Абе виждам ги аз, ама просто не мога да повярвам, че си я ебал тая два пъти!
Ако животът постоянно ти го слага - значи му става! Щом му става - значи те харесва!
Как да забремениш монахиня?
Облечи я като момченце от хора.
![]()
Събуждат се мъж и жена на 8-ми март.
Жената, протягайки се сладко:
- Ах, какъв хубав сън имах - ти ми подаряваше за 8-ми март палто и пръстен с диамант!
Какво ли означава това?
Мъжът я целунал и казал усмихнато:
- Почакай, довечера ще разбереш!
Вечерта жената се прибрала по-рано от работа, приготвила празнична вечеря,
запалила свещи…
Идва си мъжа и й подава красив пакет.
Тя отваря бързо и вижда книгата "Тълковник на сънища"
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
GGBG кой си харесва мазничките няма какво да му се обяснява научно я виж тоя чевекоядец
http://www.playboy.com/videos/cute-g...termelons-legs