аз държа още едни дълги от 10255 и леко започна да ми става притеснително...
аз държа още едни дълги от 10255 и леко започна да ми става притеснително...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
На МТ5 съм,пичалбата към момента е 6 ойро.....и все още си чакам 100 точки.
Тук,немога да се въртя и да обирам движенията.А,и работата е много съмнителна,че ще качва...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Има време до изявлението на ЕЦБ-тоОпределено, да няма прибиране на печалби преди ЕЦБ
http://charts.mql5.com/6/780/ger30ma...-30751-png.png
Аз се чудя дали утре въобще да пускам платформата![]()
че може да стане мазало
![]()
Язе,у тоа случай си слагам,два памперса и каска,а у ръката държа черпак....И,или се накусвам яко....
Или.....Камъните,падат....Но,такива купони,не са за испускане....
споко. нали силата е с теб. взимаш си каската и почваш да говориш дрезгаво ............... и те нещата ще се получат![]()
една скромна търговийка и от мене.....
http://www.img-share.eu/f/images/50/1baFJxAQ.png
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Махай ги тези камъни, по-добре доларите да падат![]()
![]()
......................
плуто1, стоповете около колко пипа са ти ????![]()