Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (19-01-2015)
То може да не стане нито един от двата варианта.
Значи сега да разбираме, че нямаш изграден план, а правиш сделките на както ти дойде, без да си наясно какво може да се получи, така ли ?
не е така ,защото както писах съм средносрочен състезател................. а това е важно ....... и тази графика на 5 мин . я пуснах ,защото няма да се учудя и е логично да тества пак врЪо ........ и оттук ще произлязат 1 милион коментари , ако ме разбираш. . графиката която пускам е на дневна вижда се че е точно на главния диагонал . а пък бялата човка е зона на конфликт забелязва се че при зоните или ги заобикаля или ги 'притичва '
http://![]()
Последна редакция от pluto1 : 19-01-2015 на 21:28
Fafa (19-01-2015)
Много неща могат се случат.не е така ,защото както писах съм средносрочен състезател................. а това е важно ....... и тази графика на 5 мин . я пуснах ,защото няма да се учудя и е логично да тества пак врЪо ........ и оттук ще произлязат 1 милион коментари , ако ме разбираш. . графиката която пускам е на дневна вижда се че е точно на главния диагонал . а пък бялата човка е зона на конфликт
Въпросът тук и то главният такъв е, кога ти влизаш, при какъв точно сигнал/формация/общи фибо точки, натискаш бутона бай/сел и след това къде ти е лимит и стоп.
Фрейма си е фрейм, но графиката е фрактална и времето е отделен фактор.
ОТ всички тези графики, не става ясно, кога ще купуваме/продаваме и кога ще прибираме загуби/печалби.
Къде е практическата насоченост и как ще се изкарат пари, без да има ясно дефинирани правила ?
Можето е допускане и не е достатъчно за изпълняването на сделки.
Fafa (19-01-2015)
Това и аз питам? ? ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (19-01-2015)
лично аз чакам нива . може да се каже че е СУПЕР контраджийско . но съобразявайки са с ЕЙ ТИЯ неща .................процента е над 70 печеливши............... винаги съм пускал графики , като предполагам доста колеги са се чудили защо точно от тук . не казвам че няма стопове............ но не е на 5-10 пипса пак са съобразани с нивата
Emil Enchev (19-01-2015)
Нива какво ще рече? Съпротиви и подкрепи или фибо-та?
Или върха на крилото на пеперудата...?
Разясни малко де, моля![]()
да . в повечето случай те си съвпадат .....................при пеперудите има зависимости и зависи да къде е направена корекцията ,,има таблица до къде ще е импулса. в основата на всички фигури е ABC -to .от там се тръгвва
Последна редакция от pluto1 : 19-01-2015 на 21:51
Аз съм свидетел,че на твойте пеперуди,крилата пърхат в правилната посока.
Но,на мен са ми мнооооого сложни.Успех и все така,да ти вършат работа.
П.П. а,какво стана с кафето![]()
не е ли късничко за кафето...................................... ...........
----------
най вероятно точната дума е клъстер.................................... ....................................