Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е точно тъй- това се прави само за определени евреи.penman
в Израел има цяло министерство и програма за емигриране на еврей от чужбина в Израел, ще ти осигурят жилище, пари и работа ако желаеш да заминеш да живееш в Израел
еврейската организация Шарон в БГ ще ти осигури всичко по заминаването, един лев няма да ти трябва дори
Организацията е Шалом и се грижи много добре и за евреите тук.
А туй се предава по майчина линия![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Малко ни е изкривена представата за тях. Датира от времето когато на чаршията е имало дюкяни на търговци, часовникари, златари, бръснари евреи. Като са били мигранти на всякъде, не са имали земи които да обработват и да жънат, какво да правят. Се некакъв бизнес, нещо което другаде го има, а тука го няма.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не случайно Холивуд създаде "Американската мечта"....................аз имам позната еврейка, баща и членува в тази организация на еврейте Шалон, тя също влезна , изпратиха я в Израел напълно безплатно за няколко месеца, след това се върна и вече стандарта и е на много високо ниво, в центъра на Пловдив купи 3 апартамента, бизнес разви , как стана всичко не знам
сценарият е холивудски,а Холивуд е еврейски................
даже и плащат за да седят там .................................................. ................аз имам позната еврейка, баща и членува в тази организация на еврейте Шалон, тя също влезна , изпратиха я в Израел напълно безплатно за няколко месеца, след това се върна и вече стандарта и е на много високо ниво, в центъра на Пловдив купи 3 апартамента, бизнес разви , как стана всичко не знам
тя ми обясняваше, че осигурявали всичко ако искала да остане да живее в Израел докато се адаптира и приемали еврей от цял свят които искат да заминат за родината си Израел, но и аз не съм подробно я питал, защото са деликатни на тема пари и бизнес в разговорите
Това с ходенето въобще да не те впечатлява, правят го много, за бизнеса тук, да са и помогнали с контакти нещо и дотам.
Отделно организарат всяко лято безплатни лагери в чужбина и тук за деца, плюс безплатно отглеждане.
Както и всякакъв вид курсове примерто готвене, някой софтуер, каквото се сетиш- щом 10 човека заявят, че искат такова нещо,правят и тук много семинари за техните си хора.
А за работата и жилището и всички екстри е за тези, които се откроят и то като високоспециализирани специалисти.
Както и например сигурно си чувал за еврейското училище- първите 10- евреи, щото там учат и неевреи, като завършат ги взимат на стаж в LA, от тях след стажа оставят петима, на които им плащат обучение и си ги взимат.
Имай впредвид, че наште евреи с наште навици, им е трудно да живеят там, ако не са как да кажа стриктно спазващи религията.
Масово се местят там след пенсиониране, защото имаме спогодба, че дори и тук да им е стажа могат да получават там тяхната пенсия при положение, че живеят 10 месеца там
GGBG (18-01-2015)
Има го този момент. Един приятел се ожени за еврейка. И е доста напред с материала. Не можеш го стигна!Организацията е Шалом и се грижи много добре и за евреите тук.
А туй се предава по майчина линия
Но е добре тук, ако заминат за Израел, него никой няма да го допусне до по-добра работа
дет помагат за изграждането на израиля сигурномосадовци и тям подобна сган
и таквиз дет с бизнеса си помагат - бамкери дет перат пари, джурналисти дет пропагандирват
![]()