аз и пред графиките не седя много много, ама пак можеше нещо да се вземе и тази седмица
гледам евродолара с нова стратегия може да се работи![]()
- сутрин продаваш , след обед купуваш![]()
аз и пред графиките не седя много много, ама пак можеше нещо да се вземе и тази седмица
гледам евродолара с нова стратегия може да се работи![]()
- сутрин продаваш , след обед купуваш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми не е ясно само колко следобеда ше те изкара стртегията .....
то дали некои сетъп не са е явил от 50тата ....
ТОВА ДА НЕ СЕ ПРИЕМА КАТО ПРЕПОРЪКА ЗА КЪСИ .....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
гледам го аз за болинджера ама канала не е хубав
пък и изглежда е на стенд бай да избие на някъде в скоро време
кучето трябва да захапе нещо тези дни![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
значи мене ми са струва че феда трябва да каже, сега на 18ти ли маи беше ,нещо за силния долар дето го чакаха на миналия фед това ....
ако така стане ше има корекция ...ако бабата пак са направи на ударена сме по тренда ....
ма дотогава е мътна работата ...и може се развява нагоре надолу колкот си иска ...
Последна редакция от stts : 10-02-2015 на 22:51
бабата щяла да се намеси чак юни месец, или поне нещо подобно четох някъдезначи мене ми са струва че феда трябва да каже, сега на 18ти ли маи беше ,нещо за силния долар дето го чакаха на миналия фед това ....
ако така стане ше има корекция ...ако бабата пак са направи на ударена сме по тренда ....
ма дотогава е мътна работата ...и може се развява нагоре надолу колкот си иска ...
изглежда до тогава ще сме предимно надолу![]()
ти имаш предвид лихвите че ше качи бабата юни ли ...
то тогава се очаква ако ше ги вдигат ....
това дето нищо не казват феда лошо щото пазара се изнервя така и чака пък онез
отлагат и само шишове нагоре надолу ,вече два стопа дадох в евродолара на тез игли ...![]()
кабела днес по-добре сякаш за работа , макар че и той с едни шишове
но то така от началото на седмицата![]()
така е няма ли фундамент нищо не става ...
утре е за кабела инфлацията ...поне там нещо трябва даде ....