Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наскоро ми се мерна, че собственика на Алпари (руснак) си беше направил още една брокерска фирма, обаче ми се губи в момента измежду многото брокери в момента... гледах им сайта и така пишеше там: "създателят на много успешния Алпари".... решил да си разшири явно дейността. Ма дали и там е пострадал...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм много зле тоя месец - само 50-60$... а исках да изпробвам един експерт... с 0,01 Инста лота може и да се получи нещо все пак де...- все едно имам 500$ със стандартни лотове.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз пък да ти кажа , имам повече от теб , но пиша не толкова заради бонуса , колкото до това , че може да се разменят коментари с хора свързани по някакъв начин с търговията .Мииии...... много неща Аз мисля да приключвам за този месец, стигнах психологическия праг от 100$ и съм доволен вече
Бонуса също играе важна роля , защото потдържа форума жив . Ако не е той потребителите ще пишат по 2 коментара за 3 дни и в крайна сметка средата ще се разпадне .
infesta (31-01-2015)
до двеста не съм ги докаравал и едва ли ще мога.......... този месец съм доста разговорлив и съм на 100 +, а последните няколко месеца едвам ги докарвам до 70$
![]()
не , не е нужно , лека и на теб ..................Нужно ли е да изброявам ????
L1914 (31-01-2015)
Нещо забелязвам че в последните няколко месеца позабавих темпото в писането, сега правя между 100-130$, а в началото на "кариерата си " под 200$ на месец не съм падалНо пък сега с по-малко тегля повече от преди , което май е по-важното
![]()
Ели, пусни една нова тема да следим какво се случва. Аз мисля да го направя с един мой робот.