На 10200 ставам мечка.
Жалко, че е петък само...
На 10200 ставам мечка.
Жалко, че е петък само...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А това бива ли го ????
40 пункта е лимитът
----------
описано е в линка, който съм постнал
........................................
----------
По-дългосрочно или скалп ????
Иначе моята дълга от вчера още е държа и първия таргет ми е на 10405![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914, евала много добре ги шиеш по индикаторите
И аз имах вход точно от там, ама много по-рано клоузнах
Късата от 10200 само за скалп беше и вече е затворена, че много телета нещо..
L1914 (16-01-2015)
Влизаш в папка MQL4, след което копираш файла в папката ExpertsИначе това не е ботът, за който пуснах отчет
----------
pluto1, за този Експерт се процедира по различен начин: архивираш файла, след което инсталираш файла, а от там си попълваш пощата и имената
, след което влизаш в пощата, от където копираш регистрационния код във файла и чак тогава се сваля робота на десктопа ти. След което го копираш в онази директория, за която ти казах
![]()
(не съм много добър в обясненията, но се надявам, че си ме разбрал)
добре обясняваш , ама май 'ша си го карам на ръкаВлизаш в папка MQL4, след което копираш файла в папката ExpertsИначе това не е ботът, за който пуснах отчет
----------
pluto1, за този Експерт се процедира по различен начин: архивираш файла, след което инсталираш файла, а от там си попълваш пощата и имената
, след което влизаш в пощата, от където копираш регистрационния код във файла и чак тогава се сваля робота на десктопа ти. След което го копираш в онази директория, за която ти казах
![]()
(не съм много добър в обясненията, но се надявам, че си ме разбрал)
![]()
или някой друг път ще ми обясняваш
Аз поставих файла където трябва, обаче не го виждам в платформата
Чиста работа
Иначе, ако имаш голямо желание за робота, ще обясня и със снимков матриал за улеснение, но няма да е днес
----------
Кой файл ????
Този след разархивирането или този, който се сваля в папка на десктопа
И отново повтарям отчета, който качих не е на този експерт![]()
L1914 (16-01-2015)