Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами смятай щом не ходиш редовно а си видял подобно нещода си виждал 22 пъти червено ? без нула ...аз го видяхако почнеш удвояване от 1 лев до 23 пъти даже не ми се смята каква сума се получава
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е добре де такава ли трябва да ви е търговията 22 сделки и повече да давате стопове.
wannabe (11-01-2015)
Не, няма да получава едни и същи резултати, но това не е важно. Всъщност моята система примернно дава за хиляди входове средно р:р с точност до десетата за последните 3-4 години, а години знаете са супер различни. Една и съща стратегия може да работи без никакви проблеми която и година да се хване. Освен това си струва да се замисли човек, че графиките са единствената реферетна точка за професионалистите и доказателство за резултатите, всички се учат от тях и точно затова всичко, което е ставало ще се повтаря докато има пазар.
Извадка от една статия от днес "New Traders hop from system to system the moment they suffer a loss. Rich Traders stick with a winning system even when it’s losing." Всички системи имат лоши периоди, но те никога не са причина за сменя на системата или доказателство, че последната е спряла да работи.
Аз още не съм го сложила, че да го махам. В процес на тестване съм. Ще имам предвид съвета ти, но засега ще продължа с тестовете, че досега се справя доста добре. Всичко зависи от това какви резултати още ще покаже, по-натам дали ще се навия да рискувам 800$ поне на реал, ако продължат да се доказват като добри...
Много интересни неща сте изписали, обаче не мога сега да отговарям, утре.... че много съм изморена.![]()
L1914 , подсети ме много добра идея – да го пробвам на грандиозния спад на олюто последните месеци.сега нещо се оплете на спада на доларйената започнал в петък - да видим как ще се разплете....
100, в случая не става въпрос аз дали имам познания по мартингейл и адекватното му използване, а авторът и автоматизатора на стратегията. ....
Последна редакция от Eli2356 : 12-01-2015 на 00:34
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Изобщо не съм имал предвид теб, а генералноА това с тестовете, което правиш е най-доброто, ако са направени коректно друго мнение не е необходимо
![]()
Eli2356 (12-01-2015)
При тия тестове обаче не се отбелязва разкекерчването на спредовете при тънък пазар/новини... това може да изиграе много лоша шега, даже ако всичко друго е наред. Май трябва още толкова капитал да се предвиди за такива случаи, че по отварянето след 01.01 на какви спредове станах свидетел при един от брокерите ми , който иначе е с възможно най-тънки.... не беше истина.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Въпроса е тя някога започвала ли е да работи, че да спре ?Извадка от една статия от днес "New Traders hop from system to system the moment they suffer a loss. Rich Traders stick with a winning system even when it’s losing." Всички системи имат лоши периоди, но те никога не са причина за сменя на системата или доказателство, че последната е спряла да работи.![]()