е то има котировки дет спират брязлатни фючерси разни, петроли метроли
има някои за половин час само спират, има други за два часа някъде
и отделно вече акциите дет работят пет часа ли там колко само
е то има котировки дет спират брязлатни фючерси разни, петроли метроли
има някои за половин час само спират, има други за два часа някъде
и отделно вече акциите дет работят пет часа ли там колко само
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е това е друго , тези инструменти не се търгуват 24 часа
аз разбрах че става въпрос и за валута
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то туй може да се каже, че е в полза на традера всъщност, че да не се учи да оставя сделки за през нощта![]()
Бе тия с тая реклама ....
Май почнаха да ги забелязват)
Оня ден чух колети да коментират десетте хиляди БЕЗПЛАТНА сметка)
Аз съм търгувала с тях, там ми беше първата сметка всъщност и доскоро търгувах с някои прекъсвания. Гледам обсъждали сте платформата - освен че не е МТ4 и си правех анализите на МТ, а там само пусках сделките искам да отбележа, че в по-натоварени моменти (високо волатилни) страшно забива, просто не може да се пусне или затвори сделка. Имала съм няколко такива момента за месец да речем (преди около половин година - не много отдвана). Спасението е да имаш лимит или стоп, поставени преди волатилния момент. Понеже мисля е на Java oснова се дължи тая тромавост. През останалото време е ок. И спредовете и набора от инструменти са добри. Има много, които ги няма на други места. И рублата даже не я спряха от търговия като беше стремглавото поевтиняване.
Дакса им е много скъп на пункт, не може с малки обемчета да се търгува.
Със съпорта не съм общувала, понеже по принцип мразя да си комуникирам със съпортите, та не мога да изкажа мнение.
Пп: Ааа да - общувах 2 пъти мисля беше - при захранване на сметката в банка директно по тяхната сметка сутрин към 9 ч да речем много бавеха отразяването в акаунта и затова се наложи да ги подканвам и питам какво става???
Последна редакция от Eli2356 : 18-05-2015 на 21:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Бреееее Има ли още идиоти дето кълват на рекламата в Традер бг и си потурчват паричките които мама и тате са им дали за закуска.Аз съм търгувала с тях, там ми беше първата сметка всъщност и доскоро търгувах с някои прекъсвания. Гледам обсъждали сте платформата - освен че не е МТ4 и си правех анализите на МТ, а там само пусках сделките искам да отбележа, че в по-натоварени моменти (високо волатилни) страшно забива, просто не може да се пусне или затвори сделка. Имала съм няколко такива момента за месец да речем (преди около половин година - не много отдвана). Спасението е да имаш лимит или стоп, поставени преди волатилния момент. Понеже мисля е на Java oснова се дължи тая тромавост. През останалото време си е ок. И спредовете и набора от инструменти са добри. Има много, които ги няма на други места. И рублата даже не я спряха от търговия като беше стремглавото поевтиняване както 99% от другите брокери.
Със съпорта не съм общувала, понеже по принцип мразя да си комуникирам със съпортите, та не мога да изкажа мнение.
Пп: Ааа да - общувах 2 пъти мисля беше - при захранване на сметката в банка директно по тяхната сметка сутрин към 9 ч да речем много бавеха отразяването в акаунта и затова се наложи да ги подканвам и питам какво става???
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Е, то шанса да си потурчиш паричките при тях не е по-голям от при други брокери. Даже изпълнението им е много точно - лимити и стопове се взимат точно без разни номерца като при други брокери - поне аз това съм забелязала при тях. Лошото е че не могат да се пускат експерти за МТ и въобще май никакви.
Иначе то добре че беше тая реклама, та някои по-инатливи мои близки да видят, че форекса не е "нелегална" дейност както си мислеха и не ми вярваха че си е напълно законна търговия.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
heptenzelen (19-05-2015)