Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз в последните три месеца съм изпуснал бая от ордери на които не съм на компа когато трябва да си прибера печалбите.
Сам съм си виновен,лошо управление,важното е че съм си взел забележка занапред,леб има достатъчно още
Последна редакция от Звездолин : 09-01-2015 на 22:29
petar80 (09-01-2015)
Абе важното да е на плюс сметката а пък другото майната му![]()
Звездолин (09-01-2015)
Лелеее мале,щом 20К си изпуснал..........
Колко ли си изкарал??????????Не,че ти гледам в паничката.Но,благородно ти завидех.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Звездолин : 09-01-2015 на 22:23
petar80 (09-01-2015)
Наздраве Звездев все така да бъде а когато вземеш и яхтата дай боже може да ме викнеш да пием по едно че и повече![]()
Звездолин (09-01-2015)
Последна редакция от Звездолин : 09-01-2015 на 22:24
Аз регистрирах там една демо сметка но не ми е останало време а и дават 14 дни само на демо