правилно не помислих че са отишли в техните джобове ама и така да е какво ни топли
правилно не помислих че са отишли в техните джобове ама и така да е какво ни топли
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
от брокерска агенция Адрес днеска казаха, че всичките милиарди от КТБ са наляти в имоти и имотите са на свършване..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
На ен пък ми е интересен казуса с картините и как изведнъж Игор Марковски стана от продавач колекционер
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прави се нещо на играч, аа предимно го ползват за лице, та как изведнъж се оказа набулбукан с толкова картини и да си трайка какъвто е фукльо не ми се връзва
Глупрости Къде ги четеш тия глупости бре
Кви милиони кви 5 лева
Само по Жан Виденово време учудихме света със цели 6 нови български милиардера появили се от нищотото в швейцарските банки
Добричкия твой адаш дето беше председател на БГ бамката сам си подписал голям кредит в доларе после ги сменил в лева сетне пак в доларе и разликата от някой и друг скромен милиярд сега е в шв. бамка
Там той като квачка седи да я варди зер не са негови тез парички а на мафията дето ни управлява
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
картините са мои но го накарах да каже, че са негови за да не ме питат от НАП и ДАНС колко пари съм изкарал от Форекс..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Играч си ти, а си трайкаш, колко му плати, а междудругото тия дни четох че Василев взел сръбско гражданство
звездоброец (11-02-2015)
щом е със сръбско гражданство екстрадицията става невъзможна.. ще си управлява бизнесите вече от Белград.. ей го къде е ..
то и това се очакваше ще си седи там и ще си управлява бизнеса върви го стигай не че съм се засилил да го стигам