Има и готини тъщи и свекърви , няма да се плашиш![]()
и ако не живеете заедно може и да се разбирате![]()
Има и готини тъщи и свекърви , няма да се плашиш![]()
и ако не живеете заедно може и да се разбирате![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
kypa (10-01-2015)
възможно е въпросния младеж да започне да изпитва фобия от един момент нататъка, особено кът се има предвид, че с времето все повече и повече работи излизат наяве и той вече не е такъз убавец на какъвто е успял да се направи в началото![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моята тъща е много добра душа и аз много си я тача,живял съм с нея и проблеми няма.
За сметка на това дъртия е шибанаяк и за нея ама отдавна му стана ясно че на глава с мен няма шанс да излезе та просто гледа да спазва някаква дистанция от мен.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще му купиш някой ролс ройс като потръгнат нещата и няма да имате ядове![]()
язе също нямам ядове засега, предимно зарад спомената по-рано дистанция от 150 километра, коят не се нарушава повече от два пъти годишно за по няколко часаама те наште отношения са и в неформалната фаза де...
![]()
Eli2356 (10-01-2015)
Ядове няма как да няма след като пропусна сватбата на дъщеря си,отиде на риба и забравихме да ги поканим.
Нещо като булката беглец,прибират се и честито,имаше сватба ама вие не сте поканени.
А и както смятаме да се изнасяме в чужбина за постоянно и това няма да му хареса.![]()
Много нестандартен подход.Ядове няма как да няма след като пропусна сватбата на дъщеря си,отиде на риба и забравихме да ги поканим.
Нещо като булката беглец,прибират се и честито,имаше сватба ама вие не сте поканени.
А и както смятаме да се изнасяме в чужбина за постоянно и това няма да му хареса.Но за днешно време не е толкова странно, особено ако си има и причина за това. Не са ти давали доброволно щерката ли? Ти спомена преди време че от 15 г. сте женени или нещо бъркам?
А на кой континент мислите да се изнасяте?
----------
... ако не се бъзикаш нещо, ъф корс... .......................
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Много нестандартен подход.Но за днешно време не е толкова странно, особено ако си има и причина за това. Не са ти давали доброволно щерката ли? Ти спомена преди време че от 15 г. сте женени или нещо бъркам?
А на кой континент мислите да се изнасяте?
----------
... ако не се бъзикаш нещо, ъф корс... .......................
Ти от надзирател щерка как се взима мислиш,само с бягство от затвора
Ще се изнасяме някъде където няма зима.
Ми ... така си е.Ти досега някъде в чужбина живял ли си?
Където няма зима ще ви е малко ограничен избора за цивилизована държава - все някакви мангали и негри ме се привиждат при тая мисъл.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
В такъм случай от мен съвет - отивайте в Еквадор - много спокойна и евтина за живеене страна - за сносен живот ще ви трябват не повече пари от това, което ви трябва в България. Народът е дружелюбен и гостоприемен и има доста опции да емигрантите...
Особенно ако отидете с добри дипломи и умения...
И...е вечно лято...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…