ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!!!!!!!!!!!
Малко остана до лимитя.................
----------
дорде напиша и се изсипа и отнесе лимитя........................![]()
ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!!!!!!!!!!!
Малко остана до лимитя.................
----------
дорде напиша и се изсипа и отнесе лимитя........................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кои общи ценности.......? сигур за европейските става въпрос......
тези които превърнаха семейството...в карикатура........./той и той, тя и тя/
или тези в, които детето е глава на семейството......и мой си прави квото иска........?
имаше комунистически идеали, сега са европейски ценности......само боза им углавите.......
общибили ?....наглост...дори когато умират хора.......правят политика........
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Много е студено навън да знаете...
Ихааа взела съм от късото и аз.
Сега си чакам лимита и при Дакса.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кои общи ценности.......? сигур за европейските става въпрос......
тези които превърнаха семейството...в карикатура........./той и той, тя и тя/
или тези в, които детето е глава на семейството......и мой си прави квото иска........?
имаше комунистически идеали, сега са европейски ценности......само боза им углавите.......
общибили ?....наглост...дори когато умират хора.......правят политика........
Винаги съм казвал,че извънземните са най-умните същества на Земята.![]()
Фибо....мибо....грънци
изчисленията ми се разминаха с 10 пипа............
сега мисля да се върнем до към 1.18.............а,ко ще кажете?????????...ко??![]()
Малко на двойно дънце го докарва....
може и да може да идем![]()
masta (08-01-2015)
Мислим че ДНЕС или УТРЕ ще е финала...обаче ще бъде със ЗАРЯ и ФАНФАРИ
Мисля да продавам от 1,178* някъде със 20-тина пипа стоп за 1,1704-08....само да качи до там де
РЕДЕ ти как я виждаш ??? Зоните ги взехме....ко прайм КО ? КО? КО?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Велики Кормчийо РЕДЕ,изкажи се за посоката,че сме в невидение.........................![]()
REDA (08-01-2015)
Аз вися още за 1,1750.Ако го даде супер.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
REDA (08-01-2015)
Великият кормчия е уморен и иска малко да си почине,но загрижеността му за вас и вашите кесии го накара да ми разпореди да ви предам следното:
,,Няма значение дали котаракът е бял или черен,важното е да лови мишки."
Това е от него засега,докъм 15.00 ч. българско/не китайско!/време.![]()
Фибо....мибо....грънци