http://investments.bg/ - туй някаква секта ли е? Щъка ми като банер къде ли не. И до нашата държава опряха да оберат каймака на отчаянието![]()
http://investments.bg/ - туй някаква секта ли е? Щъка ми като банер къде ли не. И до нашата държава опряха да оберат каймака на отчаянието![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
май е рано още.......................
мисля от към 1.2 да е ................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДОКТОРЕ да не намекваш, че требе да се записваме под тебе??? !!!: )))http://investments.bg/ - туй някаква секта ли е? Щъка ми като банер къде ли не. И до нашата държава опряха да оберат каймака на отчаянието
1,222222222222222222222222222222222222222222222222 2222222222
Скъсихте ли???
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоя верно откъм телосложение и прическа го докарва като мен, макар и малко по-дрът, но САКЪН!
Аз ще ви спретна семинар на половин цена (може и нищо да не научите, ама поне смях и веселие ще падне).........бе даже може и само да почерпите![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
РЕДЕ от къде и в колко часа скъси ако не е тайна.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
РЕДА има къси още от 31.12.2014.
Малко след като послуша БАБА МЕЦА
да затвори късите от 1,21866,1,21777 и 1,21555.
Малиии колко далечни са сега .
Днескашното е от 1,19613 от рано сабахлента!!!
Имах едно от 1,19501 дето го затворих току що с взет лимит
на 1,19166 за да си прибера дневния надник.) Май сбърках.
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
П>П>КУЧИК от къде е скъсил???
Удължил???![]()
JaY_Z (05-01-2015)
късак имам от 19634.....дето е по прибрано от него и сеги се чудим остатъка дъл да не го каширам целия на 191111111.....П>П>КУЧИК от къде е скъсил???
Удължил???![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
КинО (05-01-2015)