Чак да гоня таван...едва ли ...освен това идеята ми е само да добавям ...към сметката си, която не е малка ...пазя си я ...въртя се на едно ниво (печалба-загуба-печалба)...то и работа почнах и ще трябва
да си се напасвам и от към свободното време...но няма за къде да бързаме
Права си, бърза работа нямаме ,а и пазара няма да избягаЧестито за работата
Вече ще трябва по дългосрочни да ги пускаш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мерси, доволна съм засега
Те това ми е проблема (голяма мъка с дългосрочните)...но съм на смени та мога и скалпове да хващам когато има движения ...![]()
При нашия брокер - Инстата! Нямаше проблем със спреда, аз сам се нахендрих. Реших да си приготвя една чакаща дълга при озито за новините в 2.30 часа, които се очакваха лоши и беше нормално да падне.
Изобщо не знам защо тогава я гласих тази дълга - това вероятно е прословутата трейдърска интуиция, за която сме говорели. Сложих я на 0.8120 с лимит 0.8140 ( в момента е 0.8200 някъде).
В 2.27 направи бърз шип в двете посоки и ми задейства предварително поръчката ( тъкмо по правилата - няма да се брои, че е пуснат по новини ). Тръгна лекичко надолу и аз се панирах, че когато излязат новините ще има
здрав спад. Лично съм виждал такива по 70-100 пипса за секунди! И секунди преди 2.30 часа метнах един стоп на 0.8106, който бе ударен точно и после цената се изстреля над 0.8130 и стигна до лимита 0.8140.
При това бях с голям обем...........Сам се заклах и то не ми е за първи път. Ония големите движения при златото ги хванах, защото си бях оставил сметката на самотек.![]()
Е значи ще подържаш форма, така си и мислех че няма как един скалпер да стои в сделка 2 дни, като е свикнал на 10 мин. да е прибрал всичко
----------
Защо го направи, тук при нашите винаги си ощетен по време на новини, или ще занулиш или ако спечелиш няма да ти ги признаятПри нашия брокер - Инстата! Нямаше проблем със спреда, аз сам се нахендрих. Реших да си приготвя една чакаща дълга при озито за новините в 2.30 часа, които се очакваха лоши и беше нормално да падне.
Изобщо не знам защо тогава я гласих тази дълга - това вероятно е прословутата трейдърска интуиция, за която сме говорели. Сложих я на 0.8120 с лимит 0.8140 ( в момента е 0.8200 някъде).
В 2.27 направи бърз шип в двете посоки и ми задейства предварително поръчката ( тъкмо по правилата - няма да се брои, че е пуснат по новини ). Тръгна лекичко надолу и аз се панирах, че когато излязат новините ще има
здрав спад. Лично съм виждал такива по 70-100 пипса за секунди! И секунди преди 2.30 часа метнах един стоп на 0.8106, който бе ударен точно и после цената се изстреля над 0.8130 и стигна до лимита 0.8140.
При това бях с голям обем...........Сам се заклах и то не ми е за първи път. Ония големите движения при златото ги хванах, защото си бях оставил сметката на самотек.![]()
да доста си прав тукаЗащо го направи, тук при нашите винаги си ощетен по време на новини, или ще занулиш или ако спечелиш няма да ти ги признаятно има и още по-лош вариант блокаж на сметката което също не е изключено
При това бях спечелил през деня. Това ми е редовната грешка, от която не мога да се отърва, а уж се боря. Пуснах се за петъчното състезание и като се чудех коя двойка щеЕ значи ще подържаш форма, така си и мислех че няма как един скалпер да стои в сделка 2 дни, като е свикнал на 10 мин. да е прибрал всичко
----------
Защо го направи, тук при нашите винаги си ощетен по време на новини, или ще занулиш или ако спечелиш няма да ти ги признаят
направи повече пипове видях анализи, че озито е на седмично дъно и е за удължаване. Пуснах дълги за състезанието. Това добре, но за какъв дявол реших да увелича тръпката и да
включа и реалната сметка. Да не говорим, че после в паниката и яда си затворих състезателната сметка много рано, а ако я бях оставил щеше поне там да имам шансове.
Дааа определено паниката и яда не са добър съветник, аз затова когато стане нещо такова , гася компа ,защото изхода е ясенПри това бях спечелил през деня. Това ми е редовната грешка, от която не мога да се отърва, а уж се боря. Пуснах се за петъчното състезание и като се чудех коя двойка ще
направи повече пипове видях анализи, че озито е на седмично дъно и е за удължаване. Пуснах дълги за състезанието. Това добре, но за какъв дявол реших да увелича тръпката и да
включа и реалната сметка. Да не говорим, че после в паниката и яда си затворих състезателната сметка много рано, а ако я бях оставил щеше поне там да имам шансове.![]()
Вече няма какво да ми блокират. Аз фалирах по план. А бях тръгнал добре и се измъкнах от няколко доста трудни ситуации. Но накрая пак същите грешки........
до болка познати........вече мога уроци да давам по трейдърство, но аз самият не ги прилагам на практика!![]()