Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бибко, дали мога да си отворя сметка в оанда кавада или ще ме препратят към тукашната оанда
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Незнам - питай им съпорта:
http://**trade.oanda.ca/help/customer-service/
Ако не реагират - аз мога да ги питам...
Но си мисля, че не би трябвало да има проблем...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Novak (22-01-2015)
Ей, много бързи , дадоха ми линк да се ригистрирам и до 10 минути съм щяла да мога да търгувам
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
верно инсталирах веднага демото, ще ги поразгледам тия дни.
Моята препоръка е - фокусирай се на тяхната платформа **Trade - не използвай метата.
Платформата е е много удобна, базирана е на Java и дава възможност за много гъвкава и бърза търговия...
Няма възможност за локиране/хеджиране/ с един и същи инструмент, но ти това си го знаеш за Оанда...
Преди време в тукашната щях да отварям сметка, ама почна едно искане на документи и ги отсвирих, та затуй реших сега канадската да пробвам, то едва ли ще са по-малко документите.........
Е, това и аз ти го гарантирам -документи и верификации ще искат. Но се прави веднъж...
аз като се регистрирах бях първо към Оанда американската но след като направиха Оанда Европа ни прехвърлиха там ама първо май ни питаха не помня вече иначе документите навсякъде искат верификация ама като са редовни става за 1 ден
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (22-01-2015)