тя таз новата платформа бая добре работипредната пак бърже изпълняваше ордерите, ама на мойто компютър бая забиваше зарад флаша вероятно
а има и мобилна - язе предимно нея ползвах
м.традер.бг нещо мисля беше, че да се отвори
![]()
тя таз новата платформа бая добре работипредната пак бърже изпълняваше ордерите, ама на мойто компютър бая забиваше зарад флаша вероятно
а има и мобилна - язе предимно нея ползвах
м.традер.бг нещо мисля беше, че да се отвори
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на мене от начало ми беше много дървена,ама свикнах дори преди си правех ТА -то на МТ4 и там само си пусках ордери.....
сега вече не си играя директно на новата платформа си работя.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добре пичове, значи се оформят две положителни тенденции - Активтрейдс или ТрейдърБГ....
Хайде сега да ги теглим на кантара! Още плюсове и минуси?Как стоят нещата с верификациите, връзката с къстъмър сървиз и разбира се - преводите..?
L1924 - Icmarkets са австралийци - гледал съм, много си приличат с Pepperstone в условията, само дето имат малко по-голям левъридж...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
бухай един-два месеца при едните с половинка или четвъртинка капиталец и после един-два месеца при другитетъй най-сигурно се избира
![]()
Bibco (03-01-2015)
Аз съм доволен от HF и Vantage **. По-скоро със втория съм скалпирал с отложени ордери за по 0.01 профит с цел трупане на обем.
вантажа даже май и бонбонукс имаше някакъв - десет-двайс лефа мислясамо требе да се види дали бонбонуксната сметка ще е същата като евентуално някакъв вид с депозит дето е
![]()
Сега се замислих досег ане съм срещала тук някой да похвали френски, италиански или немски брокер
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
то май според регулацията се определят по-скороа швабските и жабарските и свиркаджийските требе да са регулирани или у Европейското союз или у някоя свързана офшорка - Кипър или Гибралтар примерно
тука нашенските локално се регулирват и зарад туй вероятно се цитирват кът български
съюза скъп обаче... и зарад туй вероятно съществуват кът Кипърски повечето
![]()
Добре де - а как все пак стоят нещата с ДелтаСток?
Както писах, аз имам някакви впечатления от тях, щото имам акаунт и преди 2 години работих около 3-4 месеца да видя как са. Доколкото си спомням, нещо не ми хареса в начина на изчисляване на нивото на маржин, затова и ги отсвирих. Иначе бяха коректни, даже и досега ми пращат информационни бюлетини и стейтмънт на сметката...
Ако ме разколебаете отново за тях - явно ще отворя сметка в Актив Трейдс и ще ги пробвам....
Нова Година - нов брокер!![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
тука един колега работи доста време с Делтата , той е от Пловдив ника му е Плвсити или Белята ...............![]()