Историческият минимум е 33 долара през януари 2009 г. Така че още има накъде да пада. А може и да пробие и този минимум. Саудитите решително са настроени. А след това вече можем да очакваме и 100 и 200.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
засилиха го като за края на месеца ще видим какво ще се случи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега видях графиката на петролът ... някаква новина ли излезе, че така е поскъпнал ?
Благодаря Ви предварително
Успех на всички![]()
трябва да има новина ли ? не е задължително , графика нали имаСега видях графиката на петролът ... някаква новина ли излезе, че така е поскъпнал ?
Благодаря Ви предварително
Успех на всички![]()
Честно казано новини не съм следила - тук отдавна не важат новини. Отдавна бях пуснала дълга зарад трендката на месечна:
След неколкодневно мъчително двоумене да отпуснат ли няколко $ на руснаците все пак днес имаше резултат и бях приятно изненадана при вида на салдото по сметката ми.Цели 5 долара + за котировката от вчерашното абсолютно дънце - направо не е за вярване
Даже мисля да я оставя с нулев стоп - може пък да им се откъсне още малко нагоре от сърцето.... преди да стигне 1 цент.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 31-01-2015 на 00:07
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Честито! Но защо ми се струва, че макар и да е на месечна графика, петрола няма да уважи тренд линията?Честно казано новини не съм следила. Отдавна бях пуснала дълга зарад трендката на месечна:
След неколкодневно мъчително двоумене да отпуснат ли няколко $ на руснаците все пак днес имаше резултат и бях приятно изненадана при вида на салдото по сметката ми.Цели 5 долара от вчерашното абсолютно дънце - направо не е за вярване
Джае мисля да я оставя с нулев стоп - може пък да им се откъсне още малко нагоре от сърцето....
Фактът, че слезе под нея още при първата им среща наистина не говори добре за дългите.... поживьом, увидим... Зесега я оставям мойта дълга, която се оказа баш от дънцето - от 21.01 с добавка от вчерашното дъно, т.е. като цяло от дъното, пък каквото стане - може на някой арабски шейх да му хрумне че му е стига да продава евтино и да утече заговора срещу Русия, знае ли се?![]()
Последна редакция от Eli2356 : 31-01-2015 на 00:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Суадитския крал е направил промени в кабинета, но министъра на петрола не е сменен, а Русия намаля средствата за Мондиал '2018, поради липса на такива...Фактът, че слезе под нея още при първата им среща наистина не говори добре за дългите.... поживьом, увидим... Зесега съм я оставям мойта дълга, която се оказа баш от дънцето - от 21.01 с добавка от вчерашното дъно, т.е. като цяло от дъното, пък каквото стане - може на някой арабски шейх да му хрумне че му е стига да продава евтино и да утече заговора срещу Русия, знае ли се?
Новините от днес не предполагат позитивни настроения.
Фактите около цената на петрола и бъдещето й ги знаят само няколко тлъсти прасюнгера както се изрази една колежка наскоро при отмяната на прага за швейцареца, дето до последно лъжеха, че щели да го поддържат.Ние няма какво да се мъчим - мисля да я пооставя тая дълга - поне още малко ще пусне според мен.
Наистина в по-далечен план може да стигне до дъното от януари 2009 и оттам да има по-значително нагоре, знаем ли им игричките?... ако ги знаехме....
----------
А и то не зависи само от един министър, а от решенията на ОПЕК - следващата им среща ще се състои чак през април т.г. Техните пък договорки при последната им среща се оказа че зависят от САЩ, които явно подбиха цената на петрола и ОПЕК искат не искат се съгласиха да продават евтино, само и само да "си запазят пазарните дялове"...
И за да се направят на джентълмени, американците се съгласиха да засилят долара, че да може с по-малко долари шейховете да си купуват глезотийки за жените и децата от Европа.Фактите около цената на петрола и бъдещето й ги знаят само няколко тлъсти прасюнгера както се изрази една колежка наскоро при отмяната на прага за швейцареца, дето до последно лъжеха, че щели да го поддържат.Ние няма какво да се мъчим - мисля да я пооставя тая дълга - поне още малко ще пусне според мен.
Наистина в по-далечен план може да стигне до дъното от януари 2009 и оттам да има по-значително нагоре, знаем ли им игричките?... ако ги знаехме....
----------
А и то не зависи само от един министър, а от решенията на ОПЕК - следващата им среща ще се състои чак през април т.г. Техните пък договорки при последната им среща се оказа че зависят от САЩ, които явно подбиха цената на петрола и ОПЕК искат не искат се съгласиха да продават евтино, само и само да "си запазят пазарните дялове"...