Бибко ,
не оставяй камината да загасне![]()
само ви подлъгва времето с това " затопляне" до - 17![]()
Бибко ,
не оставяй камината да загасне![]()
само ви подлъгва времето с това " затопляне" до - 17![]()
Последна редакция от fxg : 07-01-2015 на 16:13
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
О нема начин.Натрупал съм до вратата на терасата дръвца като за нов ледников период. Паля я още към 2 следобяд - към 4 се прибира щерката от училище и първо там отива - да се грее..Кучето също от вратата - право към камината се устремява, след като си свърши работата навън..
А това нещо накъде се е устремило по снега в България - вие ми кажете?
![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
fxg (07-01-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаме си доста такива. Стана модерно да се гледат и такива птичета.О нема начин.Натрупал съм до вратата на терасата дръвца като за нов ледников период. Паля я още към 2 следобяд - към 4 се прибира щерката от училище и първо там отива - да се грее..Кучето също от вратата - право към камината се устремява, след като си свърши работата навън..
А това нещо накъде се е устремило по снега в България - вие ми кажете?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Объркало се е нещо![]()
без да иска е напуснало някоя ферма![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ние вече им свикнахме. На много места се гледат. Казват че не страдали от болести и ве били предирчиви към храненето.Но да видя как щраус бяга по снега в България си е направо екзотичен екшън!
И едното и другото са вкусни, единственото неочаквано е че яйцето е по вече от една порция!!!
Bibco (07-01-2015)
тука няма да оцелее дълго ако го набарат мангуститеА това нещо накъде се е устремило по снега в България - вие ми кажете?![]()