има, съгласен съм . на за тази цел ......... т'ребе доста неща да са пред теб и да се съобразяваш. примерно .................а пък и като следиш 7-10 двойки........ не знам . става каша .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми с бонусарката може да пробваме ама да е към края на месецаТи би ли ми повярвал,защото аз на твое място не бих рискувал.просто ми е интересно какво ще стане
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз съм правил подобно ,макар и маржина да не бил на 30 пипа, но задължително с малка сметка
често малка сметка е заминавала, но пък тръгне ли в моята посока, съм изкарвал много
после ако спечеля, по-голяма част се тегли , и оставям не-голяма сума в сметката за същия стил търговия
но това ми е отделна сметка, тази с повечето пари, търгувам с по-малък риск
Не е нужно да се следят много инструменти освен ако не искаш да го играеш слънцето и да огряваш на много места.
Най важното е да не се гледа само краткосрочно на движенията на пазара,след това добрият вход във всеки момент е въпрос на опит и точно определяне на нивата на съпротиви и подкрепи.
Аз например зная още от предишният месец на кой инструмент във каква посока ще се образува тренд и дори и не малко пъти до какви нива ще достигне той след което на къде ще продължи по следващият месец.
За това казах преди че пазара се движи бавно за мен,ама някои тикви си помислиха че празни приказки говоря.
Ако искаш да виждаш напред не си гледаш само във краката докато ходиш.
многото инструменти не се наблюдават за да се чустваш като краля слънце.... има и други основания ,далеч по важни............Не е нужно да се следят много инструменти освен ако не искаш да го играеш слънцето и да огряваш на много места.
Най важното е да не се гледа само краткосрочно на движенията на пазара,след това добрият вход във всеки момент е въпрос на опит и точно определяне на нивата на съпротиви и подкрепи.
Аз например зная още от предишният месец на кой инструмент във каква посока ще се образува тренд и дори и не малко пъти до какви нива ще достигне той след което на къде ще продължи по следващият месец.
За това казах преди че пазара се движи бавно за мен,ама някои тикви си помислиха че празни приказки говоря.
Ако искаш да виждаш напред не си гледаш във краката докато ходиш.
и след като знаеш посоката на движенията , както сам пишеш , ЗАЩО стоповете са ти на 5 -10 пипса .в такива случай се работи без стопове . явно не си вярваш нещо........
L1914 (31-12-2014)
Ако визираш корелации например,честно не им обръщам никакво внимание.многото инструменти не се наблюдават за да се чустваш като краля слънце.... има и други основания ,далеч по важни............
и след като знаеш посоката на движенията , както сам пишеш , ЗАЩО стоповете са ти на 5 -10 пипса .в такива случай се работи без стопове . явно не си вярваш нещо........
Ами първо да кажем че стоповете са ми такива по принцип първо заради душевен гъдел,второ заради честото прекаляване с обемите,трето винаги има едно НО,тоест смятам че риска трябва да ми е ограничен някакси винаги.
Влизал съм преди с цялата сметка и без стоп не един път във тези така наречени 100% входове,но по принцип не смятам че така трябва да търгувам и вече не правя така.
Защото аз не съм по цял ден пред графиките,нямам такова време,второ стопа не е проблем ако знаеш къде му е мястото и е гаранция че при новини например няма да понесеш непредвидени загуби.
Просто въпреки увереността си по принцип винаги гледам да си пазя гърба по някакъв начин от непредвидени обстоятелства особенно при интрадей търговия.
казваш че стопа ти е на половината сметкаАко визираш корелации например,честно не им обръщам никакво внимание.
Ами първо да кажем че стоповете са ми такива по принцип първо заради душевен гъдел,второ заради честото прекаляване с обемите,трето винаги има едно НО,тоест смятам че риска трябва да ми е ограничен някакси винаги.
Влизал съм преди с цялата сметка и без стоп не един път във тези така наречени 100% входове,но по принцип не смятам че така трябва да търгувам и вече не правя така.
Защото аз не съм по цял ден пред графиките,нямам такова време,второ стопа не е проблем ако знаеш къде му е мястото и е гаранция че при новини например няма да понесеш непредвидени загуби.
Просто въпреки увереността си по принцип винаги гледам да си пазя гърба по някакъв начин от непредвидени обстоятелства особенно при интрадей търговия.
колко често ти се случва да ти удари стопа
Казвам че е имало случаи стопа да ми е половината сметка,казвам че това са 100% входове което значи че стопове такива не са ми удряни.
Явно те интересуват фрапиращите ми загуби във времето,те са били само по една елементарна причина,липса на дисциплина и хаотична безмислена търговия основно причинена от липса на желаното време за занимание с фореск което ме правеше нетърпелив.
Имал съм случаи да си удвоя сметката за ден с един ордер пуснат сутринта и след това вечерта като се прибера от бачкане и да загубя за един час цялата печалба с няколко напълно хаотични влизания.
Отучих се вече от този вреден навик.
Звездолин беше казал че когато свърши конкурса ще ми кажеш нещо за АННА, ето сега е момента34422222222222222222222222222дф