Каквото съм чела от историята на хеджфондовете, всички които са се занимавали с арбитражна и високочестна гърговия са оставали макс 5 години на пазара
Каквото съм чела от историята на хеджфондовете, всички които са се занимавали с арбитражна и високочестна гърговия са оставали макс 5 години на пазара
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Причините са много но най-важната е че технически не е възможно, с големите обеми не можеш да влизаш и излиш както сега на демото на М5
----------
Това е още по-краен случай, но при него обемите са по-малки за сметка на бройката и логично всички практикуващи такава търговия се борят в своя собствена ниша, а не както титично се приема, че срещу всички. А парчетата от пая са винаги по-малко от нападащите го![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Напротив, отсреща имаш единствено някакви цифри, формирани от някакви алгоритми, на базата на милиарди ордери, които съставляват една обща единица, която е усреднена стойност на всичките тях. И нямаш никакво влияние върху тази формирана единица, поради мащаба която тя обхваща.Това всъщност колкото улеснява, толкова и утежнява задачата, защото се намърдваш в бизнес, в който не можеш да изненадаш никой и всики пътища са отдавна начертани. Отсреща имаш хора с пари и много опит, а всяка печалба която вадиш трябва да стане за сметка на десетки и стотици други ритейл трейдъри.
Звездолин (04-01-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А бе не можело, със 100лота няма никакъв проблем да се влиза и излиза. Нали съм гледал левъл2 и какви ордери се правят на всяка секунда.Причините са много но най-важната е че технически не е възможно, с големите обеми не можеш да влизаш и излиш както сега на демото на М5
Или ти мислиш 100лота, че са малко ?
----------
Написал съм го: отсреща имаш единствено някакви цифри, формирани от някакви алгоритми, на базата на милиарди ордери, които съставляват една обща единица, която е усреднена стойност на всичките тях. И нямаш никакво влияние върху тази формирана единица, поради мащаба която тя обхваща.
Аз съм осъзнал какви са причините,поисках да ги изброиш за информация на останалите.
Не случайно хората които търгуват с сериозни пари са стигнали очевидно до същия извод.
Извода е че на колкото по малък фрейм се търгува прогресивно намаляват шансовете за успех в дългосрочен план.
За това аз вложих време и усилия в търсене на златната среда и я постигнах,интрадей търговия базирана на дългосрочните движения.![]()
100 лота стандартни бре, 1000долара на пип
Една сделка = годишна заплата на банкер
Две сделки на загуба, две прецакани ипотеки
----------
Значи отначало на малкият фрейм може да се печели, но с времето това се променя и става невъзможно, така ли?Аз съм осъзнал какви са причините,поисках да ги изброиш за информация на останалите.
Не случайно хората които търгуват с сериозни пари са стигнали очевидно до същия извод.
Извода е че на колкото по малък фрейм се търгува прогресивно намаляват шансовете за успех в дългосрочен план.
Значи ако един часовникар прави 10години часовници, то след това вече ще загуби тренинг и няма да може повече да ги прави ли ?
malivatha66 (04-01-2015), L1914 (04-01-2015)
ако търгувам с подобни суми и аз не бих търгувал на 1М или 5М лично мнение100 лота стандартни бре, 1000долара на пип
Една сделка = годишна заплата на банкер
Две сделки на загуба, две прецакани ипотеки
----------
Значи отначало на малкият фрейм може да се печели, но с времето това се променя и става невъзможно, така ли?
Значи ако един часовникар прави 10години часовници, то след това вече ще загуби тренинг и няма да може повече да ги прави ли ?![]()
100 лота не е достатъчно голяма цифра.
Разсъжденията ти не достигат достатъчно дълбоко за да се досетиш, че това е вярно, но на база всеки един уникален момент. Извличането на печалба от пазара обаче е процес, който виключи многобройни такива момент, след които като удариш чертата виждаш какво се случва реално и как парите се разпределят на различни нива. Ако си мислиш, че взимаш парите на някоя банка...отсреща имаш единствено някакви цифри, формирани от някакви алгоритми, на базата на милиарди ордериИли че HFT фирмите се хранят от парите на ритейл трейдърите... Като с всичко в трейдинга важното са само средния и дългосрочния резултат, единствено на такава база могат да се вадят изводи кои какво защо и какви пари взел или дал.